social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φωτουλάκης: Αυτό που πέτυχαν τα παιδιά είναι κατόρθωμα!

Φωτουλάκης: Αυτό που πέτυχαν τα παιδιά είναι κατόρθωμα!

Μόλις τρία χρόνια ζωής μετρούν οι Ίωνες Π. Φαληρού, με επί της ουσίας μιάμιση σεζόν στο ενεργητικό τους λόγω πανδημίας και των μεγάλων διαστημάτων απραξίας που προξένησε στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Κι, όμως, αυτή η ομάδα κατάφερε φέτος να πανηγυρίσει την άνοδό της στη Β' ΕΠΣ Αθηνών μέσα απ ό τα πλέι οφ στον 1ο όμιλο της Γ' Κατηγορίας! Με το «διπλό» της απέναντι στον Αστέρα Γλυφάδας το απόγευμα της Κυριακής (17/4) σφράγισε το δεύτερο εισιτήριο και πανηγύρισε την επίτευξη ενός μεγάλου στόχου! Για αυτή την επιτυχία μίλησε στο Soccerlive o Βαγγέλης Φωτουλάκης, ο οποίος καθοδηγεί από τον πάγκο την ομάδα την τελευταία διετία, κάνοντας λόγο για κατόρθωμα των νεαρών ποδοσφαιριστών της!

«Είναι άξιοι συγχαρητηρίων όλοι! Η διοίκηση, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας, κ. Γιώργος Αμανατίδης, φυσικά τα παιδιά, ακόμα και οι γονείς τους που δεν επενέβαιναν ανάλογα με το αν έπαιζε τα παιδιά τους ή όχι! Αυτό που έκαναν τα παιδιά φέτος είναι κατόρθωμα! Είναι σπουδαίο πράγμα, όταν έφηβοι μπαίνουν σε ένα πρωτάθλημα Γ' Κατηγορίας ανδρών, αντέχουν τις πιέσεις και καταφέρνουν μάλιστα να πετύχουν την άνοδο! Κι όλα αυτά, απέναντι σε αξιόλογες ομάδες που ήταν οι αντίπαλοί μας» σχολίασε ο πολύπειρος τεχνικός, για να συμπληρώσει σε εκείνο το σημείο: «Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που είχαμε απέναντί μας! Και στο Παγκράτι, και στον Αστέρα Γλυφάδας και στον Κεραυνό Πετρούπολης».

Συνεχίζοντας την αναφορά του στην προσπάθεια που έγινε, υπογράμμισε: « Τα παιδιά έκαναν καθημερινά προπόνηση και μάλιστα, με πρόσθετο πρόγραμμα για την εκγύμνασή τους από τους γυμναστές της ομάδας. Όλοι οι ποδοσφαιριστές μας είναι γεννηθέντες το 2003, το 2004 και το 2005, ενώ είχαμε μόνο έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή (σ.σ. Νίκο Δημόπουλο), αν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε έτσι έναν 26χρονο, ο οποίος τυγχάνει να είναι βοηθός μου, αρχηγός της ομάδας και προπονητής του εφηβικού!».

Στον επίλογό του ο Β. Φωτουλάκης θέλησε να ευχηθεί «καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο με υγεία».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35