social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βενάκης: Η Αγία Παρασκευή παίζει παντού για τη νίκη

Βενάκης: Η Αγία Παρασκευή παίζει παντού για τη νίκη

Μετ' εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία της Αγίας Παρασκευής για το αγώνα-τελικό με το Χαλάνδρι την μεγάλη Τετάρτη για την τελευταία αγωνιστική των αγώνων μπαράζ.

Στο στρατόπεδο της Σάντα επικρατεί ενθουσιασμός ωστόσο τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές διατηρούν χαμηλούς τόνους καθώς γνωρίζουν την κρισιμότητα του αγώνα.

Εκτός μάχης έχει τεθεί ο τραυματίας Γιάννης Μπουτσικάρης, με τον προπονητή των 'μελανόλευκων', Σήφη Βενάκη να δηλώνει ότι η ομάδα του θα παραταχθεί για τη νίκη.

Αναλυτικά, το σχόλιο του

"Το ματς με το Χαλάνδρι είναι σπουδαίο όσον αφορά τη σημασία του ωστόσο για την Αγία Παρασκευή δεν αλλάζει κάτι καθώς σε όλα τα παιχνίδια παίζουμε για τη νίκη. Σαν σύνολο σεβόμαστε την κάθε ομάδα που αντιμετωπίζουμε όμως παίζουμε πάντα για τη νίκη και το έχουμε αποδείξει όλη τη χρονιά.  Υπάρχει τεράστια εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μας και το μόνο σίγουρο είναι ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα, η διοίκηση και ο κόσμος είμαστε μια γροθιά και υπάρχει μεγάλη προσμονή για το ματς".

Ερωτηθείς εαν είναι θετικό το γεγονός ότι η ομάδα του παίζει για δυο αποτελέσματα στο σπουδαίο ματς της Τετάρτης, ο κ. Βενάκης υπογράμμισε: "Εμείς σαν ομάδα σας ξανατονίζω παίζουμε πάντα για τη νίκη. Αυτό το αποδεικνύει και η διαφορά των 12 βαθμών που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Το άγχος το έχει ο αντίπαλος και όχι εμείς όμως γνωρίζουμε ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον απόλυτο βαθμό".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35