social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στα μπαράζ ανόδου η Αγία Παρασκευή (0-0 με Χαλάνδρι)!

Στα μπαράζ ανόδου η Αγία Παρασκευή (0-0 με Χαλάνδρι)!

Το δεύτερο εισιτήριο από τα πλέι οφ της Α' ΕΠΣΑ που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου, κατέληξε στα χέρια της Αγίας Παρασκευής!

Στο κρίσιμο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής, η «Σάντα» αξιοποίησε την ευχέρεια που της πρόσφερε το γεγονός ότι έπαιζε για δύο αποτελέσματα, κράτησε τη «λευκή» ισοπαλία (0-0) απέναντι στο Χαλάνδρι και τερμάτισε στην προνομιούχο δεύτερη θέση της κατάταξης. Μπροστά σε πολύ κόσμο και κάτω από καλές καιρικές συνθήκες, η ομάδα του Σ. Βενάκη πήρε τον βαθμό χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαιτέρως απέναντι σε εκείνη του Δ. Παπασπύρου, που κατέβαλε τη δική της προσπάθειά, η οποία όμως αποδείχθηκε πως δεν ήταν αρκετή. Έτσι, περιορίστηκε στην τρίτη θέση και δεν θα δώσει συνέχεια στον αγώνα της για άνοδο στις εθνικές κατηγορίες.

Στο 9ο λεπτό ο Καλιαμπάκας πήγε να τσιμπήσει τη μπάλα από τον Καταχανάκη, βρέθηκε στο έδαφος, όμως ο Παπαπέτρου διέταξε τη συνέχεια του αγώνα και στο επόμενο λεπτό (10') ο Μπολης έφυγε στην πλάτη της άμυνας, βρέθηκε απέναντι στον Κατσιούλη όμως το σουτ βρήκε σε ετοιμότητα τον τελευταίο, που απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο 15' οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Καρδάμη, ενώ στο 17' ο τελευταίος εκτέλεσε φάουλ, ο Μουρελάτος έκανε το τακουνάκι όμως ο Καταχανάκης μπλόκαρε. Στην επόμενη φάση (18'), μετά από γύρισμα του Χατζίου από αριστερά, ο Τζιόλας απομάκρυνε στο σημείο του πέναλτι, ενώ στο 26', μετά από κακό διώξιμο των αμυντικών του Χαλανδρίου, η μπάλα στρώθηκε στον Ψαραδέλη που έκανε το σουτ, στέλνοντας την μπάλα απελπιστικά άουτ. Στο 27ο λεπτό ο Ψαραδέλης έβγαλε... φάτσα με το τέρμα τον Κραψίτη, ο οποίος έκανε κακό κοντρόλ, για να πέσει στα πόδια του ο Κατσιούλης και να μπλοκάρει. Στο 30' ο Κατσιούλης έκανε την προβολή από τη σέντρα του Γεωργουδακη, όμως η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Καταχανακη, ενώ στο 46' το σουτ του Νίκολι κατέληξε άουτ. Δύο λεπτά μετά, από το κόρνερ του Κραψίτη, ο Τριαντάφυλλιδης έβαλε την προβολή για να κερδίσει κόρνερ και στο 51' η κεφαλιά του Γαλανόπουλου μετά από κόρνερ πέρασε άουτ. Στο 55' ο Κατσιούλης μπλόκαρε στην εκτέλεση φάουλ του Κραψίτη και στο 58' ο Ψαραδέλης σούταρε άουτ. Στο 63' ήταν η σειρά του Μουρελάτου να απειλήσει, με την τελευταία καλή στιγμή να καταγράφεται στο 83' όταν ο Κραψίτης δεν πρόλαβε να βάλει το κεφάλι και να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα στη σέντρα του Μπόλη.

Διαιτητές: Παπαπέτρου, Κολλιάκος-Σαμοΐλης

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Σήφης Βενάκης): Καταχανάκης, Κόλλιας, Φειδαίος, Χατζίου, Τριανταφυλλίδης, Σταμούλης, Γαλανόπουλος, Πατερίτσας (81' Λαζόπουλος), Μπόλης, Ψαραδέλης, Κραψίτης (91' Φάρκωνας)

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Δημήτρης Παπασπύρου): Θ. Κατσιούλης, Καρδάμης, Φουκούλης, Τζιόλας, Νίκολι (70' Αλεξανδράκης), Μουρελάτος, Γεωργουδάκης, Κούντου (85' λ.τρ. Μπουραζάς), Καλιαμπάκας, Αχ. Κατσιούλης (89' Κανελλόπουλος), Φελέκης.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35