social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκη γοήτρου ο Χολαργός, 3-1 τον Άρη Πετρούπολης

Νίκη γοήτρου ο Χολαργός, 3-1 τον Άρη Πετρούπολης

Στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ που δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, ο Χολαργός επιβλήθηκε με 3-1 του Άρη Πετρούπολης, πανηγυρίζοντας με αυτό τον τρόπο την πρώτη του νίκη στη διαδικασία.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν να θέλουν περισσότερο το «τρίποντο» απέναντι στους ερυθροκίτρινους, που είχαν σφραγίσει το πρώτο εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου από την προηγούμενη αγωνιστική.

Πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Σκούμας, ο οποίος σημείωσε δύο όμορφα γκολ, οδηγώντας την ομάδα των βορείων προαστίων στη νίκη. Στο 20ο λεπτό ο Τσιαντής άνοιξε το σκορ με υπέροχο μακρινό σουτ (1-0), ενώ με θαυμάσιο σουτ από μακρινή απόσταση έγραψε ο Σκούμας το 2-0 επτά λεπτά αργότερα (27'). Στο 37ο λεπτό ο Ρέτζο μείωσε με κοντινό σουτ (2-1), με τον Σκούμα να γράφει το τελικό 3-1 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων (91') με πλασέ μετά από παράλληλη πάσα του Σταμπουλή.

Διαιτητές: Στεργιώτης, Χριστοδούλου-Αθανασόπουλος

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Σπύρος Μόχλας): Μολφέσης, Ντόβας (90' Σταμπουλής), Τσάγκαρης, Τσίρος, Μιχελής, Μπαλαχτσής, Κωνσταντινίδης (46' Καρράς), Ζαχαρόπουλος, Τριάντης, Τσιαντής (75' Κώνστας), Σκούμας

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. (Γιάννης Σιλεβίστας): Καλογερόπουλος (90' Νότης), Τρακόσης, Λεβέντης, Μπιμάι (60' Τσερκώνης), Κορώνης (75' Καραδήμας), Πριστογιάννης (90' Σερίφης), Ρέτζο, Σούφλας, Τσουκαλάς, Σαμαράς (46' Ράπτης), Αργυρίου. 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35