social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θριάμβευσε η Άμιλλα Περιστερίου, 4-1 το Καλαμάκι!

Θριάμβευσε η Άμιλλα Περιστερίου, 4-1 το Καλαμάκι!

Νέο βήμα για την άνοδό της στην Α' ΕΠΣ Αθηνών πραγματοποίησε η Άμιλλα Περιστερίου, αποδεικνύοντας εκ νέου πως διαθέτει τη θέληση και την αποφασιστικότητα για μία μεγάλη διάκριση.

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής που έγινε σήμερα (20/4) για τα πλέι οφ στη Β' Κατηγορία, η ομάδα του Φ. Καζακόπουλου επιβλήθηκε με 4-1 του ΑΟ Καλαμακίου στο γήπεδο της Χωράφας, «ζευγαρώνοντας» τις επιτυχίες της στη διαδικασία.

Μόλις στο 8ο λεπτό ο Κοπανάς άνοιξε το σκορ με σουτ (1-0), στο 25' ο Καρράς με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0, για να έρθει η μείωση του σκορ στο 35' από το σουτ του Γαλιατσάτου από θέση εκτός περιοχής (2-1). Η χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε μόλις δύο λεπτά, αφού στο 37' ο Ζήκος με πλασέ έγραψε το 3-1, με τον Κοπανά να διαμορφώνει το τελικό 4-1 στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων (93') με πλασέ. Να αναφερθεί ότι στο παιχνίδι καταγράφηκαν και τρεις προσπάθειες στα δοκάρια. Στο 48' ο Τσαατσούλης με πλασέ «σημάδεψε» δοκάρι, στο 51' ο Μπέλης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ και στο 89' ο Αργύρης με κεφαλιά.

Διαιτητές: Σύψας, Ανδρέου-Καραγεώργος

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤ. (Φόντας Καζακόπουλος): Γεροντάκης, Σωτηρίου, Μπουλέρι, Ασημακόπουλος, Μουστής (85' Κασιμάτης), Ζήκος, Κλαυδιανός (46' Τζαβάρας), Παππάς, Μπέλλης (66' Κατσιούλας), Καρράς (60' Δέγκλερης), Κοπανάς

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Απόστολος Καφτάνης): Γεωργούσης, Κοτόπουλος, Γαλιατσάτος, Ι. Γιατράς, Π. Γιατράς, Λεΐσος (70' Σιδεράς), Μ. Γεροντάρης, Αργύρης, Κάλλος (46' Κατσιπόδας), Τσατσούλης, Κουκουλιτάκης (29' Γιανναράκος). 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35