social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διάνα Ηλιούπολης: Πρώτα συμβούλιο, μετά οι αποφάσεις!

Διάνα Ηλιούπολης: Πρώτα συμβούλιο, μετά οι αποφάσεις!

Η Διάνα Ηλιούπολης κλείνει μια σεζόν όπου τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα.

Η ομάδα στο πρωτάθλημα δεν κατόρθωσε να πετύχει το στόχο του πρωταθλητισμού αφού από νωρίς  έμεινε αρκετά πίσω αναφορικά με τις δυο πρώτες θέσεις, ωστόσο, το σπουδαίο σύνολο του Γιάννη Κουσάνα είχε τρομερά... κέφια στο θεσμό του Κυπέλλου όπου έφτασε για πρώτη φορά στην ιστορία τους στον τελικό της διοργάνωσης χάνοντας από το ακλόνητο φαβορί Ηλιούπολη με 3-1. 

Όλα αυτά για την ομάδα σημαίνουν εμπειρίες. Εμπειρίες που δύσκολα θα ξεχαστούν και θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό όχι μόνο των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου, αλλά και στη νέα διοίκηση που είδε για πρώτη φορά το... έργο της να έχει σημαντική επιτυχία. 

Φυσικά λάθη έγιναν, αλλά λάθη κάνουν όλοι.

Όσον αφορά την επόμενη ημέρα; Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Μαϊου το διοικητικό συμβούλιο της Διάνας θα πραγματοποιήσει συνάντηση όπου θα συζητήσει για τη νέα χρονιά.

Εφόσον γίνουν γνωστό το μπάτζετ στη συνέχεια θα οριοθετηθούν οι στόχοι του συλλόγου καθώς και το πλάνο για τα επόμενα χρόνια.

Βιαστικές κινήσεις δεν πρόκειται να γίνουν, ωστόσο, αυτό που απορρέει από το ρεπορτάζ είναι ότι υπάρχει αλληλοεκτίμηση ανάμεσα στην διοίκηση της ομάδας και τον Γιάννη Κουσάνα και όλα δείχνουν ότι εαν δεν αλλάξει κάτι δραματικά οι δυο πλευρές θα πορευτούν από κοινού. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35