social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αλαφούζος: «Στόχος του Χαλανδρίου να πετύχει ό,τι δεν πέτυχει φέτος»

Αλαφούζος: «Στόχος του Χαλανδρίου να πετύχει ό,τι δεν πέτυχει φέτος»

Αποφασισμένος να δημιουργήσει μια ομάδα πρωταγωνίστρια που θα έχει στόχο και οραμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α' ΕΠΣΑ εμφανίζεται ο Κώστας Αλαφούζος στην ΑΕ Χαλανδρίου.

Ο γνωστός επιχειρηματίας με δηλώσεις του στο σαιτ ματς ξεκαθάρισε ότι σκοπός του δεν αποτελούσε η δημιουργία απλά μιας ανταγωνιστικής ομάδας, αλλά ενός συνόλου που θα είχε αρχή, μέση και τέλους και θα είχε διάρκεια.

Αναλυτικά, το σχόλιο του στην ιστοσελίδα μας: "Φέτος προσπαθήσαμε πολύ όμως σταθήκαμε άτυχοι, πληρώσαμε και κάποια λάθη και έτσι μοιραία μείναμε εκτός στόχου στην β' φάση.

Κατακτήσαμε τον τίτλο στην Α' ΕΠΣΑ και συγκεκριμένα στον 4ο όμιλο που ίσως ήταν από τους δυσκολότερους των τελευταίων ετών. Κάναμε σημαντικό έργο στο κομμάτι των ακαδημιών αλλά το σημαντικότερο είναι ότι ο κόσμος επέστρεψε στο γήπεδο παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν με την πανδημία. Η ΑΕ Χαλανδρίου έβαλε τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο.

Και επειδή υπάρχουν διάφοροι καλοθελητές που βγήκαν και τόνιζαν ότι θα αποχωρήσω από την ομάδα, θέλω να αναφέρω ότι το Χαλάνδρι θα έχει στη διοίκηση του και τη νέα χρονιά τον Κώστα Αλαφούζο. Δεν παρατάω ποτέ το καράβι στην πρώτη... στραβή. Έχω μάθει να παλεύω και μέσα από τα λάθη μου να βελτιώνομαι. Και τη νέα χρονιά θα είμαι ανταγωνιστικοί με στόχο να πετύχουμε αυτό που δεν πετύχαμε φέτος. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε η ομάδα να είναι ακόμη καλύτερη την επόμενη σεζόν. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν εξελίξεις όπου θα είστε ενήμεροι για τα πάντα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το Χαλάνδρι θα έχει ρόλο πρωταγωνιστή στο νέο πρωτάθλημα".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35