social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με το... ενάμιση πόδι στην Α' ΕΠΣΑ η Άμιλλα!

Με το... ενάμιση πόδι στην Α' ΕΠΣΑ η Άμιλλα!

Άλλο ένα αποφασιστικό βήμα προς τα «σαλόνια» του αθηναϊκού ποδοσφαίρου πραγματοποίησε η Άμιλλα, το τρίτο συνεχόμενο σε ισάριθμους αγώνες, και ετοιμάζεται να πανηγυρίσει την επίτευξη ενός μεγάλου στόχου!

Σε ένα σπουδαίο παιχνίδι, πραγματικό ντέρμπι, με δραματικό φινάλε, η ομάδα του Φ. Καζακόπουλου νίκησε με 3-2 τον Ηρακλή στο ντέρμπι του Περιστερίου, έφτασε στους εννέα βαθμούς στη διαδικασία των πλέι οφ ανόδου της Β' Κατηγορίας και, πλέον, δύσκολα θα χάσει ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στην Α' ΕΠΣΑ. Σε πρόσωπο της αναμέτρησης εξελίχθηκε ο Καρράς, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο στο 69ο λεπτό, για να πετύχει στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων το γκολ με το οποίο οι φιλοξενούμενοι πήραν το «τρίποντο» και... άγγιξαν την άνοδο!

Στο α' μέρος ο Ηρακλής μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο εκματαλλευόμενος στο έπακρο την έδρα του, όμως μετά το πρώτο τέταρτο η Άμιλλα ισορρόπησε, πήρε μέτρα στο γήπεδο και με τον Διονύση Μπέλη να δείχνει την κλάση του, αποτελώντας όαση στον αγωνιστικό χώρο, επέβαλλε το ρυθμό της και προηγήθηκε δίκαια με 0-2 στο σκορ.

Ο ικανότατος άσος σκόραρε μια φορά και δημιούργησε το δεύτερο τέρμα, δείχνοντας ότι αυτή η κατηγορία είναι πολύ μικρή για εκείνον. Άλλωστε και στο παρελθόν ο ποδοσφαιριστής της Άμιλλας με το πέρασμα που είχε από Καλλιθέα και ΑΟ Περιστερίου είχε αποδείξει ότι είναι παίκτης επαγγελματικών κατηγοριών.

Μόλις στο 5' ο Ηρακλής Περιστερίου έχασε σπουδαία ευκαιρία. Ο Θανόπουλος έστρωσε στο Μήτρο όμως το σουτ τουτελευταίου βρήκε σε ετοιμότητα τον Καίσαρα που έδιωξε με τα πόδια για να απομακρύνουν οι αμυντικοί στη συνέχεια. Στο 15' το σουτ του Μπέλη έφυγε άουτ, ενώ στο 18' ο Παπαδιώτης αντέδρασε σωστά στο σουτ του Μπέλη. Στο 23' ο Μπέλης πήγε να πιάσει στον... ύπνο τον Παπαδιώτη και έκανε τη λόμπα όμως η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Στο 29' η Άμιλλα πήρε προβάδισμα, όταν ο Κλαυδιανός ανατράπηκε και ο διαιτητής Μπαϊρακτάρης υπέδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Mvp του α' μέρους Μπέλης ευστόχησε κάνοντας το 0-1. Οι πανηγυρισμοί των φιλοξενούμενων εντάθηκαν κι άλλο λίγο αργότερα, όταν ο Μπέλης με ατομική ενέργεια άφησε πίσω τους αμυντικούς του Ηρακλή, πάσαρε στον Γκορίτσι και ο τελευταίος με σουτ έκανε το 0-2. Στο 35' το φάουλ του Μπέλη πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 37' ο Ηρακλής μπήκε στο ματς όταν ο Θανόπουλος έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με λόμπα μείωσε σε 1-2. Στο 40' ο Μπέλης έβγαλε φάτσα με το τέρμα τον Γκορίτσι που έκανε το πλασέ όμως ο Παπαδιώτης με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε.

Στην τελευταία φάση του α' μέρος το σουτ του Κοπανά πέρασε άουτ.

Η ισοφάριση από πλευράς γηπεδούχων ήρθε στο 55', όταν ο Θανόπουλος έβγαλε κάθετη πάσα στον Ελεύθερο και ο τελευταίος με ατομική ενέργεια και σουτ νίκησε τον Κασάρα για το 2-2. 

Στο β μέρος έπρεπε να φτάσουμε στο 66 για να δούμε καλή ευκαιρία όταν ο Γκοριτσι δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε για να μπλοκάρει ο Παπαδιώτης. Στο 69 η μπάλα έφτασε στον Μαγκιτσα που έκανε το σουτ με τον Κασαρα να βλέπει τη μπάλα να φεύγει άουτ.

Στο 70' ο Γιώτης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μαγκίτσας έπιασε την κεφαλιά όμως ο Κασαρας μπλόκαρε σταθερά προς ανακούφιση των αμυντικών της Άμιλλας.

Στο 81' ο Κοπανάς εκτέλεσε κόρνερ, ο Ασημακόπουλος έκανε την προβολή, όμως οι παίκτες του Ηρακλή πάνω στην γραμμή

Στο 91' ο Δέγκλερης έκανε καθετη πάσα στον Καρρά και ο τελευταίος με πλασέ έγραψε το 2-3, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Μπαλούτσος σούταρε άουτ από πλεονεκτική θέση. 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Σάκης Αναστασόπουλος) Παπαδιώτης, Δρουγουνάκης, Σφίχτης (59' Μπαλουτσος), Πάνος, Χάιδας, Σασσαλος Ε . Βαρδαραμάτος (66' Γιώτης), Μήτρος, Σάσσαλος, Θανόπουλος (66' Μαγκιτσας) , Ελεύθερος.

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Φώντας Καζακόπουλος) Κασάρας, Σωτηρόου, Πουλέρι, Ασημακόπουλος, Κατσιούλας (58' Τζαβάρας), Ζήκος, Κλαυδιανός, Παππάς, Μπέλης (58' Δεγκλερης), Κοπανάς, Γκορίτσι (69' Καρράς).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35