social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στο... κόλπο ο Τριφυλλιακός (1-0 τη Χρυσούπολη)

Στο... κόλπο ο Τριφυλλιακός (1-0 τη Χρυσούπολη)

Τις πιθανότητές του αύξησε κατακόρυφα ο Τριφυλλιακός, ώστε να τερματίσει σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις του 4ου ομίλου της Γ' ΕΠΣΑ και να ανέβει στη Β' Κατηγορία.

Η ομάδα του Γ. Κατσαρού επιβλήθηκε με 1-0 της Χρυσούπολης σε ένα από τα σημαντικά ματς της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ το απόγευμα του Σαββάτου (30/4). Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (48') ο Χάβος ευστόχησε στο πέναλτι (1-0), που έμελλε να κρίνει το παιχνίδι. Στο 53ο λεπτό τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για τους Περιστεριώτες, οι οποίοι έμειναν με δέκα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Ρουμελιωτάκη με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτητές: Γκαϊτατζής, Σερεβέτας-Τράντας

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κατσαρός): Σπανός, Μπιτσάκης (59' Παπαδόπουλος), Καλεπουδάκης, Μαλέλλι, Χάβος, Πανταζής, Δερμιτζάκης, Βαλασιάδης (75' Καρυστινός), Κατσαρός, Ζάχαρης, Τριπερίνας (70' Περουτσέας)
ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ (Δημήτρης Φιλίππου): Νικολακόπουλος, Ρουμελιωτάκης, Βασιλειάδης, Σκλαβενίτης, Γιαννακόπουλος, Μπακάλης (85' Μασούρης), Θηβαίος, Τζαφέρος, Μπεκατώρος, Συριόπουλος (62' Τζωρτζακάκης), Χαλίκης (62' Σαλίτα).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35