social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με... σπασμένα φρένα το Κ18 του ΑΟ Περιστερίου στα προημιτελικά, 2-1 τον ΓΣ Αργυρούπολης

Με... σπασμένα φρένα το Κ18 του ΑΟ Περιστερίου στα προημιτελικά, 2-1 τον ΓΣ Αργυρούπολης

Αποδίδοντας κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο και εκμεταλλευόμενος στο έπακρο τη δύναμη της έδρας του ο ΑΟ Περιστερίου επικράτησε με 2-1 του ΓΣ Αργυρούπολης για την φάση των “16” του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ Κ18 (ΙΣΧΥΡΟΙ) και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του θεσμού.

Το συγκρότημα του Φώντα Καζακόπουλου έδειξε ότι διαθέτει πολύ αξιόλογο σύνολο και ότι έχει δυνατότητες να φτάσει μακριά στην διοργάνωση, δείγμα της δουλειάς που γίνεται σε αυτό το τμήμα από τον Νιώτη τεχνικό.

Ο ΑΟ Περιστερίου δείχνει ότι αποτελεί ένα σύλλογο πρότυπο για τα δεδομένα της ΕΠΣΑ αφού τα τμήματα υποδομής του βρίσκονται στο σωστό δρόμο, απόρροια της δουλειάς που γίνεται από τους υπεύθυνους, τον κ. Μάρκου και κ. Παντελής καθώς και από τους προπονητές.

Όσον αφορά τον αγώνα, στο α' μέρος οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και προηγήθηκαν με ένα εκπληκτικό γκολ του Πάπα στο 18' ο οποίος με σουτ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό 'Γ' του Σκαρτάδου.

Στο β' μέρος το ματς ήταν στα πρώτα λεπτά ισορροπημένο όμως το 2-0 στο 46' με σκόρερ τον Κατσίκη έδωσε σαφές προβάδισμα στους ροσσονέρι για τη νίκη.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι το ματς έχει τελειώσει στο 74' ο Κόκκαλης εκμεταλλεύτηκε το λάθος διώξιμο στην άμυνα των γηπεδούχων και έβαλε φωτιά στο ματς για το 2-1.

Στα τελευταία λεπτά, οι οράνιε πίεσαν όμως το 2-1 έμεινε μέχρι τέλους.

Με λάθη η διαιτησία του Θώμογλου.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Φώντας Καζακόπουλος) Μπαλάσκας (79' Σαγρής), Θεοδωρόπουλος, Ακμπαρ (59' Μάρκου), Λυμπέρης, Διονυσόπουλος, Τσιλεπής, Παντελής (79' Λιόντος), Πάπα, Κατσίκης (69' Λίτος), Παπαδάτος (79' Μάλο), Βολυράκης (59' Φατούρος).
ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κώστας Δρακοντίδης) Σκαρτάδος, Χατζηδημητρίου, Ζυγούρης, Οικονομόπουλος, Ασημάκης, Λεβειδιώτης, Λαινας (52' Πιετρί), Σκαρτάδος (63' Μαρούντας), Κοκκαλης, Κογιομτζής (47' Ρουμπελάκης), Μπάιλας.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35