social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Όρθια» τα Πατήσια με «διπλό» στην Κυψέλη (2-0 τους Αμπελόκηπους)!

«Όρθια» τα Πατήσια με «διπλό» στην Κυψέλη (2-0 τους Αμπελόκηπους)!

Από τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ έψαχναν το «τρίποντο» τα Πατήσια, αλλά δεν κατάφερναν να το πάρουν.

Τρεις συνεχόμενες φορές προηγήθηκαν στο σκορ, αλλά ισάριθμες πήραν στην καλύτερη περίπτωση την ισοπαλία! Σήμερα (8/5), όμως, στον αγώνα που έδιναν με την... πλάτη στον τοίχο, ευτύχησαν να πανηγυρίσουν μία σπουδαία νίκη στην «Αλεπότρυπα», η οποία τους κράτησε «όρθιους» σε αυτή την ανεπανάληπτη μάχη ανόδου που γίνεται στον 3ο όμιλο! Η ομάδα του Α. Τζεφεράκου επικράτησε με 2-0 απέναντι στους Αμπελόκηπους, που πλέον θέλουν μόνο νίκη κόντρα στον Πλάτωνα για να πανηγυρίσουν την άνοδο!

Στο 15ο λεπτό ο Ορφανός άνοιξε το σκορ με κεφαλιά έπειτα από πλάγιο άουτ του Σαραγούδα (0-1), ενώ στο 86ο λεπτό ο Λίτσο με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-2. Ενδιάμεσα οι γηπεδούχοι πίεσαν για το γκολ της ισοφάρισης, είχαν ευκαιρίες, όμως δεν κατάφεραν να διασπάσουν την αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων.

Διαιτητές: Μαράνος, Ανδρέου-Νάτσιος

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ (Παναγιώτης Τσορπατζόγλου): Μάνκο, Χίνος, Μουσταφαλάρι, Μπλίκας, Μασγαντζής (69' Βλάχος), Παπαπαναγιώτου, Ανδριόπουλος, Νταούτι (46' Μιζίου), Σταυρακάκης, Τοπάλλης (82' Ντίνε), Βουρλής

ΠΑΤΗΣΙΑ (Άρης Τζεφεράκος): Κανελλόπουλος, Μπάσμπας, Παναγόπουλος, Ζησάκης, Παπαδόπουλος (8' λ.τρ. Σουατζόγλου), Ορφανός, Αλιάι (70' Τσουλούφης), Καψάλης (70' Στέφα), Ζώτος (60' Λυερός), Σαραγούδας, Λίτσο.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35