social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ρίζος: Βλέπω διάθεση και αυτό με χαροποιεί

Ρίζος: Βλέπω διάθεση και αυτό με χαροποιεί

 Συνεχίζονται οι προπονήσεις και τα φιλικά στο Παλαιό Φάληρο με αμείωτο ρυθμό αφού πραγματοποιείται η αξιολόγηση του ρόστερ για τη νέα χρονιά.

Στα φιλικά χρησιμοποιούνται παίκτες από τις υποδομές της ομάδας και φυσικά ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν όλη τη χρονιά στο ρόστερ του ανδρικού τμήματος. Μέσα από τα φιλικά και τις προπονήσεις αξιολογούνται ασφαλέστερα οι παίκτες από τον προπονητή, Αλέξανδρο Ρίζο . Παράλληλα έχουν ξεκινήσει και επαφές για την ενίσχυση της ομάδος.

Ο κ. Ρίζος αναφερόμενος στο διάστημα που λαμβάνει χώρα στο σύλλογο δήλωσε: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά και η γνώμη που έχω σχηματίσει εδώ και καιρό για τους παίκτες μου επιβεβαιωνεται καθημερινά. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν και τον Μάιο καθώς και τα φιλικά".

Σε προχθεσινο φιλικο η ομάδα του Φαλήρου νίκησε 1-0 την Καστέλα και η παρουσία κάποιων μικρων άφησε ευχαριστημένο τον Έλληνα προπονητή.

Μάλιστα, ο ίδιος σχολίασε: "Είδα διάθεση και ενθουσιασμό από τους μικρούς αλλά και χαρά αφού έστω και για λίγο έπαιξε μετά από τον σοβαρο τραυματισμό του ο αρχηγός της ομάδος Κωσταντινιδης Φιλλιπος. Περιμένω και τον Μουρτιδη να μπει σιγά σιγά και αυτός ώστε να κλείσει η χρονιά με όλους τους παίκτες μαζί".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35