social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive I Ο Σάκης Σάσσαλος παραμένει «τιμονιέρης» στον Ήφαιστο Περιστερίου

Θέμα soccerlive I Ο Σάκης Σάσσαλος παραμένει «τιμονιέρης» στον Ήφαιστο Περιστερίου

Ο Σάκης Σάσσαλος θα είναι ο "τιμονιέρης" του Ήφαιστου Περιστερίου και την προσεχή αγωνιστική σεζόν.

Ο πολύπειρος και πετυχημένος προπονητής μετά την συγκρότηση του νέου διοικητικού συμβουλίου της ομάδας, έκανε συζήτηση με τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Μόσχο και αμέσως επήλθε συμφωνία.

Οι δυο τους έδειξαν να έχουν κοινή φιλοσοφία και όραμα και έτσι έδωσαν τα χέρια προκειμένου να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά.

Θυμίζουμε ότι στις 26 Οκτωβρίου ο κ. Σάσσαλος ανέλαβε τον Ήφαιστο έχοντας εξαιρετικό απολογισμό αφού η ομάδα υπό την καθοδήγηση του είχε 6 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες καταλαμβάνοντας την τιμητική 7η θέση στον 4ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ.

 Ο ίδιος μετά τη συμφωνία δήλωσε τα εξής

"Έμεινα για να χτίσουμε μια διαφορετική αλλά πετυχημένη ομάδα. Αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Θελουμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο με πάθος και αυταπάρνηση όπου οι βασικές αρχές θα είναι η πολύ σκληρή προπόνηση, η συνεχής δουλειά για βελτίωση, η μάχη μέχρι το τέλος και η προσαρμοστικότητα στις κάθε φορά συνθήκες. Αυτά συνδυαστικά με αρκετά τακτικά τρικ θα μας δώσουν τη δυνατότητα να μεταμορφωθούμε σε ένα αουτσάιντερ που δεν θα τα παρατά ποτέ και θα κάνει οτιδήποτε χρειαστεί για να κερδίσει. Το ποδόσφαιρο έχει πολλά πρόσωπα. Θα πρέπει να μπορούμε να διαχειριστούμε τις κρίσεις. Προσωπικά θα είμαι χαρούμενος βλέποντας μια ολοκληρωμένη ομάδα και αυτή να είναι η ομάδα μου. Οι συνεργάτες μου και εγώ ανυπομονούμε να φτιάξουμε κάτι σπουδαίο εδώ στον Ήφαιστο Περιστερίου".

Για τις μεταγραφικές κινήσεις που πρόκειται να γίνουν σχολίασε

"Δεν θα αλλάξουν τα πάντα στο ρόστερ. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που θα ανανεώσουν και θα παραμείνουν στο έμψυχο δυναμικό. Αυτή είναι η εισήγηση μου. Μετά πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι οι αλλαγές θα δώσουν μια άλλη νότα στο σύλλογο. Θα γίνουν συγκεκριμένες κινήσεις εκεί που πονάει η ομάδα". 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35