social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άγιαξ Ταύρου: Νέος τεχνικός διευθυντής ακαδημιών ο Φεύγας

Άγιαξ Ταύρου: Νέος τεχνικός διευθυντής ακαδημιών ο Φεύγας

Σε ένα πρόσωπο που έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία ώστε να βοηθήσει τον Αγιαξ Ταύρου εμπιστεύτηκε η διοίκηση του συλλόγου τη θέση του τεχνικού διευθυντή ακαδημιών.

Μετά από συζήτηση που έγινε, στο διοικητικό αυτό πόστο του συλλόγου θα βρίσκεται ο άλλοτε ποδοσφαιριστής, Σπύρος Φεύγας.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άγιου Ιερόθεου και του Πανελευσινιακού καθώς και πολλών άλλων ομάδων συναντήθηκε με τους ανθρώπους του Άγιαξ και αφού τους παρουσίασε το πλάνο για το ευαίσθητο κομμάτι των αναπτυξιακών ηλικιών, εκείνοι είδαν με καλό μάτι μια ενδεχόμενη συνεργασία και έτσι μέσα σε λίγα λεπτά έδωσαν τα χέρια.

Ο κ. Φεύγας θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο διοίκησης και τον προπονητών της ακαδημίας και σίγουρα η δουλειά του θα έχει δυσκολίες στην μετά... covid εποχη.

Αμέσως μετά τη συμφωνία ο κ. Φεύγας δήλωσε τα εξής

Ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη που μου δειχνει η διοίκηση του Αγιαξ Ταυρου. Για εμένα είναι τιμή να μου αναθέσει αυτή την καίρια θέση του τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών. Όπως επίσης ευχαριστώ και τη στήριξη του προπονητή της Α ομάδας Γιάννη Γαζή και εύχομαι μέσα από αυτή την νέα συνεργασία να πετύχουμε στόχους, να βγάλουμε αθλητές και καλά παιδιά στην κοινωνία. Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον κύριο Ανδρέα Καρπετα.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35