social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αποχώρηση Μαχειμάρη από Άγιο Θωμά - «Νιώθω ευλογημένος για όσα πετύχαμε»

Αποχώρηση Μαχειμάρη από Άγιο Θωμά - «Νιώθω ευλογημένος για όσα πετύχαμε»

Την απόφασή του να αποχωρήσει από τον Άγιο Θωμά γνωστοποίησε ο Γιώργος Μαχειμάρης με ανάρτησή του στο προφίλ του στο φέισμπουκ.

Έπειτα από μία άκρως επιτυχημένη συνεργασία, στην οποία η ομάδα από το Γουδή σημείωσε μία σειρά από ανεπανάληπτες επιτυχίες, με αποκορύφωμα την άνοδο στην Α' ΕΠΣΑ και τη συμμετοχή στα ημιτελικά του Κυπέλλου, οι δύο πλευρές θα χαράξουν διαφορετικές πορείες, με τον νεαρό τεχνικό να σημειώνει ότι η απόφασή του οφείλεται σε προσωπικούς λόγους, αλλά και να δηλώνει ευλογημένος για όσα επιτεύχθηκαν. Αναλυτικά, ο Γ. Μαχειμάρης αναφέρει:

«Κάποιες αποφάσεις στη ζωή, πρέπει να τις παίρνεις 'βάζοντας στην άκρη' το συναίσθημα. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να αποχωρήσω από την ομάδα του Αγίου Θωμά για προσωπικούς λόγους. Νιώθω ευλογημένος για όσα πετύχαμε όλοι μαζί, ποδοσφαιριστές - προπονητές - διοίκηση - κόσμος και θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την συνεργασία και την στήριξη. Πετύχαμε πολλά μετά από μια τρομερή χρονια που συνοδεύτηκε από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την συμμετοχή της ομάδας στα ημιτελικά του κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία της! Νιώθω τεράστια χαρά και τιμή που βοήθησα, από τη θέση του προπονητή, σε όλα τα παραπάνω. Θέλω να ευχηθώ στην ομάδα, στην οποία μεγάλωσα, ό,τι καλύτερο και μόνο επιτυχίες. Δεν λέμε αντίο αλλά εις το επανιδείν...»

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35