social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έκλεισε με παράσταση στην Πεύκη ο ΑΟ Καλαμακίου (1-4)

Έκλεισε με παράσταση στην Πεύκη ο ΑΟ Καλαμακίου (1-4)

Τον κατάλληλο επίλογο σε μία θαυμάσια σεζόν έβαλε ο ΑΟ Καλαμακίου, καθώς για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ στη Β' ΕΠΣΑ πέρασε θριαμβευτικά από την Πεύκη, επικρατώντας με 4-1 της τοπικής ομάδας.

Στο 20ο λεπτό ο Σιδεράς άνοιξε το σκορ με σουτ (0-1), με τον Γεροντάρη να γράφει το 0-2 στο 29'. Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, συγκεκριμένα στο 50', οι γηπεδούχοι μείωσαν με σουτ του Σπυριδάκη (1-2), όμως η συνέχεια ανήκε πάλι στους φιλοξενούμενους, που πέτυχαν άλλα δύο γκολ. Στο 65' ο Φωτόπουλος με σουτ (1-3) και στο 79' ο Κατσίποδας με πλασέ (1-4) διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Καρνής, Μαμούνης-Κρασώνης

ΠΕΥΚΗ (Κυριάκος Μαυρίδης): Σαμιώτης, Παπακωνσταντίνου, Αντίοχος (46' Βότσης), Ανδρέου, Μπογκντάνι, Β. Μπάρε, Μακρής, Ανυφαντής (73' Μπούτρας), Σπυριδάκης, Α. Μπάρε, Αμοράτης (70' Λιβεριάδης)

AO ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Απόστολος Καφτάνης): Τζιβελέκης, Κοντόπουλος (71' Κατσιποδας), Γαλιατσάτος (78' Νταλής), Ι. Γιατράς, Π. Γιατράς, Λεΐσος (66' Παυλίδης), Σιδεράς, Αργύρης (78' Κυργοτάσης), Καλλός, Γιανναράκος (46' Φωτόπουλος), Γεροντάρης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35