social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σαρωτική μέχρι το τέλος η Άμιλλα (3-2 τον Ηρακλή)

Σαρωτική μέχρι το τέλος η Άμιλλα (3-2 τον Ηρακλή)

Με... φόρα μπήκε στα πλέι οφ η Άμιλλα και δεν άφησε το... πόδι από το γκάζι ούτε αφότου εξασφάλισε την άνοδο στην Α' ΕΠΣΑ!

Στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής η ομάδα του Φ. Καζακόπουλου νίκησε -ξανά με 3-2- τον Ηρακλή στο περιστεριώτικο ντέρμπι και τερμάτισε με 16 βαθμούς, έχοντας απολογισμό πέντε νίκες και μία ισοπαλία στην ειδική διαδικασία. Στο γήπεδο της Χωράφας οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» το γκολ στο 7' με φάουλ του Βαρδαραμάτου που σταμάτησε στο δοκάρι, όμως οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που πήραν το προβάδισμα τρία λεπτά μετά (10') με σουτ του Σωτηρίου. Στο 42' ο Γκορίτσι με πλασέ έγραψε το 2-0, για να έρθει η μείωση του σκορ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου (50') με πλασέ του Ελεύθερου (2-1). Στο 66' ο Δέγκλερης με πλασέ πέτυχε το 3-1, για να γραφτεί το τελικό 3-2 στο 80' με σουτ του Βασιλείου από θέση εκτός περιοχής.

Διαιτητές: Μπαλογιάννης, Αναστασόπουλος-Δεσύλλας

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤ. (Φόντας Καζακόπουλος): Γεροντάκης, Γ. Σωτηρίου (70' Καλύβας), Πουλέρι (47' Μουστής), Ασημακόπουλος, Τζαβάρας, Ζήκος, Κλαυδιανός, Παππάς, Μπέλης (47' Π. Σωτηρίου), Κοπανάς (60' Κασιμάτης), Γκορίτσι (70' Δέγκλερης)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Σάκης Αναστασόπουλος): Παπαδιώτης (73' Κούρτης), Δρουγουνάκης, Σφίχτης (73' Σάσσαλος), Πάνος (60' Μπαλούτσος), Π. Μήτρος, Σιώλος, Ελεύθερος, Ν. Μήτρος, Γιώτης (70' Σταθόπουλος), Βαρδαραμάτος, Χρυσοχόος (60' Βασιλείου).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35