social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αθανασόπουλος για ακόμη μια σεζόν στον Αττικό

Αθανασόπουλος για ακόμη μια σεζόν στον Αττικό

Ομάδα σε γερές βάσεις που θα διατηρήσει την ομοιογένεια της προκειμένου να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και στο νέο πρωταθλημα της Β' ΕΠΣΑ δείχνει να είναι ο Αττικός.

Απόδειξη αποτελούν οι κινήσεις της διοίκησης, που βάση των εισηγήσεων του τεχνικού επιτελείου, δείχνει ότι επιθυμία της είναι να παραμείνει το μεγαλύτερο μέρος του βασικού κορμού από την περσινή χρονιά.

Άλλωστε, οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές είχαν τον Αττικό για μια ολόκληρη σεζόν στην κορυφή και τους ίδιους δείχνει να εμπιστεύονται οι άνθρωποι του σωματείου.

Στο πλαίσιο αυτό, ο επόμενος ποδοσφαιριστής που πέρασε το κατώφλι της διοίκησης και ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Αττικό ήταν ο Βαγγέλης Αθανασόπουλος.

Ο έμπειρος αμυντικός μέσος που μετακινήθηκε πέρυσι στους πράσινους τα βρήκε σε όλα μετά από συζήτηση που έγινε και θα προπονείται και τη νέα χρονιά υπό τις οδηγίες του Αυγέρη Πάσχου.

Πέρυσι, ο Αθανασόπουλος σε 23 αγώνες που έπαιξε πέρυσι ήταν εξαιρετικός αφού σε πολλά ματς... κατάπιε πολλά χιλιόμετρα ενώ βοήθησε και στο επιθετικό παιχνίδι. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35