social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κωνσταντόπουλος για Κραψίτη: Είναι άξιος και μαχητής, τον ευχαριστώ πολύ!

Κωνσταντόπουλος για Κραψίτη: Είναι άξιος και μαχητής, τον ευχαριστώ πολύ!

Δεν είναι πολυσύχναστο φαινόμενο, τουλάχιστον στα... μέρη μας, ένας ποδοσφαιριστής να ανακαλεί σε δηλώσεις του μετά από μία επιτυχία έναν προπονητή με το οποίο είχε συνεργαστεί μερικά χρόνια πριν.

Το έκανε ο Κώστας Κραψίτης, μιλώντας στην εφημερίδα «ΦΩΣ των σπορ», όπου σημείωσε ότι σε μία κρίσιμη στιγμή της καριέρας του, βίωσε τη στήριξη και την εμπιστοσύνη του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, ο οποίος τον πήρε τότε στην Αγία Παρασκευή για να ακολουθήσουν οι καλύτερες μέρες.

Ορμώμενος από την ενέργεια του χαρισματικού ακραίου επιθετικού ο έμπειρος τεχνικός εκφράζει, μέσα από το Soccerlive, τα συναισθήματά του, αποθεώνει τον Κ. Κραψίτη και συγχαίρει τη «Σάντα» για την επιτυχία της ανόδου στη Γ' Εθνική. «Σημασία στη ζωή δεν έχουν μόνο τα κύπελλα και τα πρωταθλήματα. Κάποιες αξίες είναι σημαντικότερες από αυτά και δίνουν νόημα στη ζώη μας. Σημασία, επίσης, δεν έχει τι λέει κάποιος, αλλά ποιος το λέει και σε ποια χρονική στιγμή. Είμαι πολύ χαρούμενος που ένας από τους καλύτερους παίκτες της Αθήνας αναφέρθηκε στο όνομά μου, ενώ δεν έχει κάτι να κερδίσει από μένα και τον ευχαριστώ πολύ. Ο Κώστας, ό,τι έχει πετύχει στη ζωή του, το έχει πετύχει επειδή είναι μαχητής και έχει δουλέψει σκληρά. Απλώς, εγώ του έδειξα για λίγο τον δρόμο. Ευχαριστώ πολύ και τη 'Σάντα', που μου έδωσε την ευκαιρία αυτά τα δύο χρόνια να ζήσω αυτές τις στιγμές και της εύχομαι ό,τι καλύτερο στη Γ' Εθνική. Κλείνοντας θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στον κ. Μάριο Τζώρτζη, όπου εγώ που δούλεψα εκεί, γνωρίζω πολύ καλά, τι μερίδιο έχει σε αυτό το θαύμα που έκανε φέτος η ομάδα» σημείωσε ο Δ. Κωνσταντόπουλος.

Krapsitis_fos.jpg


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35