social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χασάπης ο νέος προπονητής του Αττάλου Νέας Φιλαδέλφειας

Χασάπης ο νέος προπονητής του Αττάλου Νέας Φιλαδέλφειας

Ο Γιώργος Χασάπης αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Αττάλου Νέας Φιλαδέλφειας όπως ανακοίνωσε η ομάδα. 

Βοηθός προπονητή ο Βάιος Τζελης και γυμναστής τερματοφυλάκων ο Δημήτρης Κουρουπακης .

Το δελτίο τυπου 

Με νέο πλάνο και αλλαγή φιλοσοφίας σχεδιάζεται ήδη η ομάδα για την ερχόμενη σεζόν και όχι μόνο. Μετά από διαδοχικές συζητήσεις των διοικούντων, λεπτομερή σχεδιασμό και τελική απόφαση του Προέδρου Γιάννη Τζέλη η πρώτη ομάδα μπαίνει σε μια νέα εποχή με βασικούς άξονες, την επένδυση στην εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του συλλόγου μέσα από την ανάδειξη των δικών της παιδιών καθώς και την αναβάθμιση του ρόλου που θα διαδραματίζουν στην νέα αυτή εποχή, άνθρωποι που αποτελούν για την ομάδα κομμάτι του ίδιου της του εαυτού. 

Στο πλαίσιο αυτό και ξεκινώντας από την τεχνική ηγεσία, τα ηνία αναλαμβάνουν προπονητές που τα τελευταία χρόνια έχουν δώσει τα διαπιστευτήρια τους στην ακαδημία τόσο με την δουλειά τους όσο και με την ποιότητας τους ως άνθρωποι και ως παιδαγωγοί, έχουν βάλει την σφραγίδα τους στην ανάπτυξη του Άτταλου και αναμφίβολα χαρακτηρίζονται πλέον σάρκα από την σάρκα του ίδιου του συλλόγου.

 Έτσι λοιπόν: 

Προπονητής της ομάδας αναλαμβάνει ο εκ των προπονητών της Ακαδημίας Γιώργος Χασάπης. Ο Γιώργος είναι ‘’σημείο αναφοράς΄΄ τα τελευταία χρόνια για τον Άτταλο και υπάρχει η απόλυτη πίστη ότι με την ικανότητα του, την εργατικότητα του και τις γνώσεις του από την πολυετή παρουσία του στον χώρο ως ποδοσφαιριστής, θα οδηγήσει με επιτυχία την ομάδα στην νέα εποχή.

Βοηθός Προπονητή αναλαμβάνει ο επίσης εκ των προπονητών της Ακαδημίας Βάιος Τζέλης. Ένα παιδί βγαλμένο από τα σπλάχνα του Άτταλου όπου οι γνώσεις του για τα νέα παιδιά της ομάδας ως προπονητής της Κ18, η επιστημονική του κατάρτιση απ τις σπουδές του στα ΤΕΦΑΑ και οι προπονητικές του ικανότητες θα αποτελέσουν σημαντικό εργαλείο στο χτίσιμο της νέα ομάδας.

Προπονητής τερματοφυλάκων και για την νέα χρονιά θα συνεχίσει ο Δημήτρης Κουρουπάκης. Ο Δημήτρης με την δουλειά του την περσινή σεζόν τόσο στην ανδρική ομάδα όσο και στην ακαδημία έχει δικαίως κερδίσει την εμπιστοσύνη του συλλόγου και αναμένεται να συμβάλει και αυτός σημαντικά στο χτίσιμο της νέα ομάδας.

Εντός των ημερών θα ανακοινωθεί και ο γυμναστής που θα πλαισιώσει το τεχνικό τιμ. Επισημαίνεται ότι και οι τρεις προπονητές της ανδρικής ομάδας δεν θα απαλλαγούν των καθηκόντων τους στην ακαδημία όπου και την νέα χρονιά θα συνεχίσουν να έχουν και τμήματα υποδομών.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το εγχείρημα της υλοποίησης του νέου πλάνου δεν είναι ούτε εύκολο αλλά ούτε γίνεται και από την μια μέρα στην άλλη. Ως εκ τούτου η επόμενη χρονιά χαρακτηρίζεται σαν το μεταβατικό στάδιο για το πέρασμα στην νέα εποχή. Ένα στάδιο όπου η προσπάθεια των προπονητών και των νέων παιδιών χρειάζεται να αγκαλιαστεί και στηριχτεί απ όλους. Και φυσικά, απαιτείται επιμονή, υπομονή αλλά και αγωνιστική ενίσχυση ώστε η ομάδα να μπορέσει να ανταπεξέλθει στην πρόκληση του ανταγωνισμού μέσα από ανανέωση.

 

Η διοίκηση του συλλόγου απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε όσα μέλη της οικογένειας του Άτταλου έχουν την διάθεση και την δυνατότητα να στηρίξουν, ηθικά, υλικά και οικονομικά την νέα αυτή προσπάθεια, στους γονείς της ακαδημίας που αποτελούν την ραχοκοκαλιά του συλλόγου, στους επιχειρηματίες της πόλης προκειμένου να χτίσουν μια σχέση αμφίδρομης στήριξης με τον κόσμο της ομάδας και σε κάθε φίλο του συλλόγου, να επιβιβαστούν στο πειρατικό της νέας εποχής όπου ως τελικό προορισμό θα έχει την δημιουργία μιας ομάδας που θα είναι σάρκα από την σάρκα του Άτταλου και της Νέας Φιλαδέλφειας.

 

Για το Δ.Σ.

Γιάννης Τζέλης

Πρόεδρος Άτταλου Ν. Φιλαδέλφειας


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35