social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Π. Μαρμαρινός: Στόχος του Αστέρα Ζωγράφου η άμεση επάνοδος στην Α' ΕΠΣΑ – Το σκεπτικό μας βασίζεται στις ακαδημίες και δεν αλλάζει

Π. Μαρμαρινός: Στόχος του Αστέρα Ζωγράφου η άμεση επάνοδος στην Α' ΕΠΣΑ – Το σκεπτικό μας βασίζεται στις ακαδημίες και δεν αλλάζει

H ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο της Α' Κατηγορίας βρήκε τον Αστέρα Ζωγράφου να χάνει, με αξιοπρέπεια, τη μάχη που έδωσε για την παραμονή.

Στις τάξεις των κυανέρυθρων ξεκινά ο σχεδιασμός της ομάδας που θα αγωνιστεί στη Β' ΕΠΣΑ, με τον πρόεδρο Πέτρο Μαρμαρινό να θέτει τον στόχο, μιλώντας στο Soccerlive, αλλά και να υπενθυμίζει τη φιλοσοφία βάσει της οποίας πορεύεται η ιστορική ομάδα.

«Από τη στιγμή που αναλάβαμε την ομάδα, το 2019, είχα πει πως στόχος μας ήταν το 2023 να παίζει στην Α' ΕΠΣΑ. Την επόμενη χρονιά ήρθε κάπως απροσδόκητα η άνοδος, μετά από δύο χρόνια στην Α' Κατηγορία η ομάδα φέτος υποβιβάστηκε, όμως ο στόχος μας, όπως τον είχαμε θέσει τότε, δεν αλλάζει: θέλουμε το 2023 ο Αστέρας Ζωγράφου να βρίσκεται στην Α' ΕΠΣΑ» σχολίασε αρχικά ο «ισχυρός» άνδρας των κυανέρυθρων, σημειώνοντας μάλιστα ότι τον προσεχή Ιανουάριο ο σύλλογος συμπληρώνει εκατό χρόνια από την ίδρυσή του, που τελέστηκε το 1923. Μάλιστα, στη συνέχεια υπογραμμίζει: «Θέλουμε την άνοδο, θα τη διεκδικήσουμε, όμως χωρίς να αλλάξουμε τη φιλοσοφία μας, που είναι να τα καταφέρουμε, έχοντας πλαισιώσει την ομάδα με παιδιά από την ακαδημία μας, η οποία όταν αναλάβαμε την ομάδα δεν υπήρχε και τώρα αριθμεί 157 παιδιά! Φέραμε στον Αστέρα από τις ακαδημίες μας, τους 'Νέους Αρκτούρους Ζωγράφου', 90 παιδιά, οργανώσαμε την ομάδα σε ένα μίνι επαγγελματικό πρότυπο και, πλέον, γίνεται μία πολύ καλή δουλειά, με έδρα το δημοτικό στάδιο Ζωγράφου 'Γρ. Λαμπράκης' και ένα βοηθητικό γήπεδο στο Αθλητικό Κέντρο Γουδή, που έχει όλες τις προδιαγραφές».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35