social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απόλλων Χαλανδρίου: Συνέχεια με δώδεκα ανανεώσεις

Απόλλων Χαλανδρίου: Συνέχεια με δώδεκα ανανεώσεις

Μετά τους τέσσερις αρχηγούς (Ιγνάτιος Αγκόλι, Κώστας Ψάλλας, Μάνος Κανδεράκης, Μάριος Καλιαμπάκος), που επανέλαβαν την πίστη τους στο πλάνο και το όραμα του Απόλλωνα Χαλανδρίου, επιπλέον δώδεκα ποδοσφαιριστές συμφώνησαν να συνεχίσουν να φορούν τα κυανόλευκα και στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ.

Υπό την καθοδήγηση του Χρήστου Βλάχου, λοιπόν, θα αγωνίζονται ο ακραίος αμυντικός Τάσος Παγώνης, ο ακραίος επιθετικός Παναγιώτης Παπαδάκης, ο μέσος Σπύρος Ζώης, ο ακραίος αμυντικός Στέφανος Νούσης, ο ακραίος αμυντικός Μάριος Κοχλιός, ο ακραίος επιθετικός Νίκος Λυμπερόπουλος, ο μέσος Νίκος Μπεθάνης, ο κεντρικός αμυντικός Φώτης Κρομμύδας, ο μέσος Αχιλλέας Νίνος, ο επιθετικός Φραγκίσκος Στεργιώτης, ο επιθετικός Ζήσης Χαραλάμπους και ο ακραίος επιθετικός Τζάκσον Γιουνί.

Υπάρχουν ακόμη ορισμένες εκκρεμότητες, οι οποίες θα τακτοποιηθούν το προσεχές διάστημα. Να σημειωθεί ότι αποδεσμεύτηκε ο αριστερός μπακ Χρήστος Παπαθανάσης, ενώ έχει αποχωρήσει και ο αμυντικός Κώστας Λέλεκας, ο οποίος επιστρέφει στον ΠΟ Ατσαλένιου.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35