social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βόμβα με Κατσούδα ο Αττικός

Βόμβα με Κατσούδα ο Αττικός

Ο Αττικός παρά την περσινή του άνοδο δείχνει ότι θέλει να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα που θα παίζει ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο και θα έχει συνοχή σε όλες τις γραμμές ακόμη και στην Β' κατηγορία.

Οι απαιτήσεις πολλές όμως ο πρόεδρος Κώστας Αθανασόπουλος και οι συνεργάτες του δείχνουν ότι θα κάνουν αυτό που πρέπει ώστε ο προπονητής, Αυγέρης Πάσχος να έχει στη φαρέτρα του τα κατάλληλα εργαλεία.

Έτσι οι "πράσινοι" ήρθαν σε συμφωνία με ακόμη έναν ποδοσφαιριστή, ενισχύοντας την αμυντική γραμμή.

Συγκεκριμένα, υπό τις οδηγίες του Αυγέρη Πάσχου θα προπονείται από εδώ και στο εξής ο Γιάννης Κατσουδας, που έχει μόνο πορείες πρωταθλητισμού στην Β' ΕΠΣΑ τα τελευταία χρόνια. 

Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός μετά το πέρασμα που είχε από τον Αθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του στον Αττικό με στόχο να αποτελεί τον πυλώνα της γραμμής των μετόπισθεν.

Μεταξύ άλλων έχει περάσει από Αθηναϊδα, Αθηναϊκό, Ελευθερούπολη, Πετράλωνα και Βοτανικό και πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει έναν βράχο στην άμυνα των λόρδων. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τις φανέλες των Βοτανικού, Πετραλώνων έχει κατακτήσει ανόδους όπως και με τη φανέλα του Φωστήτα Ταύρου που κατέκτησε πρωτάθλημα από την Δ' Εθνική στην Γ' πανηγυρίζοντας και δυο κύπελλα ΕΠΣΑ. 

 

Στη φώτο ο διοικητικός παράγοντας του Αττικού, Βλάσσης Σέργης (αριστερά), στη μέση ο Γιάννης Κατσούδας και δεξιά ο προπονητής, Αυγέρης Πάσχος. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35