social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive I Χαραυγιακός: Συμφωνία με Γαλάνη

Θέμα soccerlive I Χαραυγιακός: Συμφωνία με Γαλάνη

Στον Χαραυγιακό η λύση της συνεργασίας με τον Θύμιο Γεωργούλη αναγκάζει τους ανθρώπους του συλλόγου να κοιτάξουν την επόμενη ημέρα και να προχωρήσουν σε συμφωνία με προπονητή, ο οποίος θα καθοδηγήσει την ομάδα στο νέο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ.

Στο πλαίσιο αυτό οι πληροφορίες του soccerlive.gr αναφέρουν ότι ο νέος προπονητής του Χαραυγιακού θα είναι ο Βαγγέλης Γαλάνης.

Ο Ναξιώτης προπονητής που μέχρι πρότινος εργάζονταν στον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση των νερατζούρι και πλέον θα φορέσει τη φόρμα των "νερατζούρι" έχοντας ως στόχο να δημιουργήσει μια ομάδα με επιθετική ταυτότητα ενόψει του νέο πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΑ. 

Προηγουμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας όπου με τη δουλειά του έδειξε ότι η πορεία της ομάδας δεν ήταν τυχαία τερματίζοντας στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ στην 2η θέση πίσω από τον Χολαργό.

Ανάλογο έργο παρουσίασε και στην Ηλιούπολη δυο σεζόν ενώ έχει υπάρξει βοηθός του Χαντέ σε Ατλαντίδα και Παλληνιακό.

Η διοίκηση του Χαραυγιακού έχει έρθει σε συμφωνία λοιπόν με το νέο προπονητή και πλέον πιανει δουλειά με στόχο να δημιουργήσει μια αξιόλογη ομάδα.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35