social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δημήτρης Μιχαλόπουλος: Ανταγωνιστικός Νεοπεντελικός με σωστή φιλοσοφία και καλό ποδόσφαιρο

Δημήτρης Μιχαλόπουλος: Ανταγωνιστικός Νεοπεντελικός με σωστή φιλοσοφία και καλό ποδόσφαιρο

Τα αδέρφια Μιχαλόπουλου ανέλαβαν το Νεοπεντελικό φέτος προκειμένου να διατηρήσουν το σύλλογο σε ανοδική τροχιά διατηρώντας στο σύλλογο αυτό το ανταγωνιστικό προφίλ που είχε... χτίσει ο Σάκης Κάτζος. 

Οι νεαροί προπονητές έχοντας κίνητρο να πετύχουν και με αρκετή όρεξη δουλειά δείχνουν διατεθειμένοι να βάλουν το δικό τους λιθαράκι προκειμένου η ομάδα απ' τα βόρεια προάστια να παραμείνει στην ελίτ της Β' ΕΠΣΑ.

Συνομιλώντας με τον Δημήτρη Μιχαλόπουλο είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε το πλάνο πάνω στο οποίο θα πορευτεί ο Νεοπεντελικός τη νέα περίοδο.

Ο νεαρός προπονητής μαζί με τον αδερφό του μας παρουσίασαν την εικόνα που επιθυμούν να έχει η ομάδα τους στο γήπεδο, πλέκοντας το εγκώμιο της διοίκησης και του απερχόμενου προπονητή, Σάκη Κάτζου. 

Αναλυτικά

"Υπήρξε και παλαιότερα μια συζήτηση ώστε να αναλάβουμε την ομάδα ωστόσο η συγκυρία τα φέρνει και βρισκόμαστε τη δεδομένη χρονική στιγμή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Στην κουβέντα που κάναμε με τους ανθρώπους της διοίκησης είδαμε ότι υπάρχει απόλυτη ταύτιση φιλοσοφίας και γι αυτό επήλθε η συμφωνία. Θέλουμε να διατηρήσουμε το σύλλογο σε ανοδική τροχιά και θα εργαστούμε με επαγγελματισμό και εντιμότητα. Θέλουμε να παρουσιάσουμε μια ομάδα με τη φιλοσοφία που είχε και ο προηγούμενος προπονητής, ο κ. Κάτζος, ο οποίος δούλεψε αρκετά και τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά. Του εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας διότι έκανε πολύ καλό έργο. 

Θέλουμε να αποδίδουμε κάθε Κυριακή όμορφο ποδόσφαιρο, ώστε να το ευχαριστιόμαστε πρώτα απ' όλα εμείς οι ίδιοι και εν συνεχεία οι φίλαθλοι που θα έρχονται στο γήπεδο. Θέλουμε οι ποδοσφαιριστές να αφομοιώσουν άμεσα τη φιλοσοφία μας και να δειχνουμε βελτίωση όσο περνούν οι αγωνιστικές".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35