social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κλεμέντ Κούρτι: Να βοηθήσω την Πέρα Κλουμπ να επιστρέψει

Κλεμέντ Κούρτι: Να βοηθήσω την Πέρα Κλουμπ να επιστρέψει

Ο Κλεμέντ Κούρτι αποτελεί έναν από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται τη νέα χρονιά στο ρόστερ της Πέρα Κλουπ με τον ίδιο να παίρνει την απόφαση να παραμείνει στο σύλλογο παρά τον υποβιβασμό του, θέλοντας να βάλει το δικό του λιθαράκι στη νέα χρονιά.

Ο δυναμικός ποδοσφαιριστής παρότι δέχτηκε αρκετές προτάσεις από σωματεία ανώτερων κατηγοριών, έδειξε για ακόμη μια φορά την πίστη του για την ομάδα παραμένοντας πιστός... στρατιώτης.

Ο ίδιος ανέλυσε τους λόγους που παρέμεινε στην ομάδα ενώ αναφέρθηκε και στη νέα χρονιά.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

-Ποιος ήταν ο λόγος που παρέμεινες στην Πέρα Κλουμπ;

 

Η Πέρα Κλουμπ είναι η πρώτη ομάδα που έκανα τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα. Έτσι πήρα την απόφαση να παραμείνω διότι πιστεύω ότι και εγώ από την πλευρά μου έχω ένα μερίδιο στον περσινό υποβιβασμό. Θέλω να επιστρέψει ο σύλλογος εκεί που αξίζει και θα κάνω ό,τι μπορώ γι α να πετύχω το στόχο της ανόδου.

 

-Τι στόχο έχει η ομάδα;

 

Θεωρώ ότι η άνοδος είναι μονόδρομος. Αυτός ήταν ο λόγος που παρέμεινα στο σύλλογο. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές να παρουσιαζόμαστε όπως πρέπει στο γήπεδο για να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου.

 

-Πως βλέπεις το νέο πρωτάθλημα;

 

Σίγουρα θα έχει απαιτήσεις το νέο πρωτάθλημα. Έχουν υποβιβαστεί πολλές και ιστορικές ομάδες που θα είναι αξιόλογες και θα θέσουν υψηλά τον πήχη. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα όμως εάν είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι.

 

-Ποια στοιχεία θα πρέπει να έχει η ομάδα σου για να επιστρέψει στην Β' ΕΠΣΑ;

 

Θα πρέπει να κάνει όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη σε κάθε ματς, να έχει κάθε Κυριακή ανταγωνιστικό πρόσωπο και να είμαστε αφοσιωμένοι στο πλάνο του προπονητή μας. Μόνο έτσι θα φτάσουμε στην άνοδο.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35