social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μελίσσια: Ζουμπατόπουλος ο νέος τεχνικός διευθυντής ακαδημιών

Μελίσσια: Ζουμπατόπουλος ο νέος τεχνικός διευθυντής ακαδημιών

Σε μια σημαντική και έξυπνη κίνηση προχώρησαν τα Μελίσσια αναφορικά με τη θέση του τεχνικού διευθυντή ακαδημιών.

Η ομάδα απ' τα βόρεια προάστια ήρθε σε συμφωνία με τον κ. Νίκο Ζουμπατόπουλου, ο οποίος αναλαμβάνει το συγκεκριμένο πόστο αντικαθιστώντας τον Γιώργο Καρατζά.

Έχοντας ως στόχο τη δημιουργία εκσυγχρονισμένων ακαδημιών με την ανάδειξη ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που θα τροφοδοτούν την α' ομάδα, ο κ. Ζουμπατόπουλος αναλαμβάνει αυτό το δύσκολο έργο με στόχο να φέρει εις πέρας την αποστολή που του ανατέθηκε.Ο κ. Ζουμπατόπουλος αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής για πολλά χρόνια σε ομάδες όπως Απόλλων Σμύρνης, Χαραυγιακό, Πανηλειακό, Γ.Σ.Ηλιούπολης και σε αρκετές ακόμα του Αθηναικού ποδοσφαίρου . Ως προπονητής έχει διατελέσει ως υπέυθυνος Ακαδημιών και ως προπονητής στον Απόλλωνα 2006 όπως επίσης και στις σχολές της Αρσεναλ στο Χαλάνδρι για 11 συνεχόμενα έτη . Έχει διατελέσει επίσης προπονητής και σε ομάδες των Αθηνών όπως Ελευθερούπολη, Αμιλλα περιστερίου, Κένταυρος Βριλλησίων.

Τα τελευταία χρόνια βρίσκονταν στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Λιοσίων (τεχνικός διευθυντής και προπονητής Κ18) ενώ είχε διετελέσει στη συγκεκριμένη ομάδα και ως α' προπονητής. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35