social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τερψιθέα: Αποχώρηση Σκουμπουρδή από τη θέση του προπονητή του ανδρικού τμήματος

Τερψιθέα: Αποχώρηση Σκουμπουρδή από τη θέση του προπονητή του ανδρικού τμήματος

Μετά από δυο σεζόν που βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία της Τερψιθέας, ο Αντώνης Σκουμπουρδής αποχωρίζεται τη συγκεκριμένη θέση.

Μέσω ανάτησης στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο κ. Σκουμπουρδής κάνει γνωστή την είδηση επικαλούμενος προσωπικούς και οικογενειακός λόγους.

Παράλληλα ευχαρίστησε την διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές ενώ τόνισε ότι θα παραμείνει στην ομάδα από το πόστο του τεχνικού διευθυντή ακαδημιών.

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του

Ένας πολύ όμορφος κύκλος κλείνει για εμένα. Γνωστοποίησα στην διοίκηση του συλλόγου την απόφαση μου να σταματήσω από το πόστο του προπονητή της αντρικής ομάδας. Για προσωπικούς οικογενειακους κυρίως λογους οδηγήθηκα σε αυτήν την απόφαση. Θέλω να ευχαριστώ από καρδιάς της διοίκηση του συλλόγου για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου αυτές τις 2 σεζόν. Ήταν μεγάλη μου τιμή που κάθισα σε έναν πάγκο που έχουν περάσει στο παρελθόν εξαίρετοι προπονητές. Να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου , που σε μια δύσκολη αγωνιστικά περίοδο βρήκαμε λύσεις σε όλα τα θέματα , με αποτέλεσμα την αναγνώριση της προσπάθειας μας από τον φίλαθλο κόσμο. Και τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές μου για την αφοσίωση και την αγωνιστικότητα που δείξαν όλο αυτό το διάστημα. Ήμουν πολύ τυχερός που δούλεψα με παίκτες που θαύμαζα , ελπίζω να τους εδωσα τα κίνητρα και την ώθηση που χρειαζόντουσαν ώστε να ανοίξουν τα φτερά τους και να δούμε ακόμη πιο όμορφα πράγματα από αυτούς στο μέλλον. Θα συνεχίσω να είμαι στον ΑΟ Τερψιθέας ως τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών και για την επόμενη σεζόν. Καλό καλοκαίρι σε όλους


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35