social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καρέ ανανεώσεων στον Νεοπεντελικό!

Καρέ ανανεώσεων στον Νεοπεντελικό!

Με σταθερά βήματα υλοποιεί η διοίκηση του Νεοπεντελικού τον προγραμματισμό της για τη νέα σεζόν, που θα βρει την ομάδα των βορείων προαστίων στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ.

Με τα κυανόλευκα θα αγωνίζονται οι Μάνος Τσαγγαρογιαννάκης, Στέλιος και Γρηγόρης Σαγματόπουλος, αλλά και ο Λάμπης Στάππας. Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

«Το ΔΣ του Νεοπεντελικού ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Μάνο Τσαγγαρογιαννάκη, Στέλιο και Γρηγόρη Σαγματόπουλο και Λάμπη Στάππα! Οι επιστήμονες της ομάδας μας, καθώς οι δύο είναι δικηγόροι και οι άλλοι δύο απόφοιτοι του Πολυτεχνείου, θα συνεχίσουν να παίζουν 'επιστημονικό' ποδόσφαιρο και για την επόμενη σεζόν με την φάνελα του Νεοπεντελικού. Ο Μάνος, ο οποίος εντάχθηκε πέρσι στην ομάδα μας, έχοντας παραστάσεις από την ΑΕΚ, με την οποία είχε αγωνιστεί σε προκριματικά Europa League, καθώς και όλων των υπολοίπων επαγγελματικών κατηγοριών, προσέδωσε αστείρευτο πάθος, δύναμη και ψυχή και το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει και τη νέα σεζόν. Ο Στέλιος, παιδί των ακαδημιών μας, διάγει πλέον την 10η αισίως σεζόν του στην ανδρική μας ομάδα, όντας πλέον ένας έμπειρος και μεστός ποδοσφαιριστής και θα εξακολουθήσει να μπερδεύει τους διαιτητές μαζί με τον δίδυμο αδερφό του Γρηγόρη, με τον οποίο επανενώθηκε πέρσι μετά από 4 σεζόν, στον αγαπημένο τους Νεοπεντελικό και μας κατέπληξαν με τις ενέργειές τους. Ο Λάμπης κι αυτός πλέον ένας πολύπειρος ποδοσφαιριστής της ομάδας, αποτελεί μία σταθερή αξία που κάθε χρόνο γίνεται όλο και καλύτερος. Τους ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες».

Manos_Tsaggarogiannakis.jpg

Lampis_Stappas.jpg


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35