social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΠΑΟ Καματερού: Κρατάει τον κορμό, ξεκινάει στις 8/8 Ι Ανακοίνωσε τα φιλικά

ΠΑΟ Καματερού: Κρατάει τον κορμό, ξεκινάει στις 8/8 Ι Ανακοίνωσε τα φιλικά

  Με γοργούς ρυθμούς προχωρά ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς για τον Π.Α.Ο. Καματερού.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Κάτσικας, την εβδομάδα που πέρασε, είχε ατομικές συναντήσεις με όλους τους ποδοσφαιριστές του, με σκοπό τη γνωριμία, την ανάλυση των αμοιβαίων υποχρεώσεων και το τρόπο προσέγγισης και δουλειάς στον αγωνιστικό τομέα. Παρέδωσε σε όλους ατομικά προγράμματα φυσικής κατάστασης και διατροφής για το καλοκαίρι, αφού προηγήθηκαν οι απαραίτητες μετρήσεις από διατροφολόγο.
Ο βασικός κορμός της περσινής ομάδας (Παπαϊωάννου Κώστας, Παππάς Γιώργος, Τσιργιώτης Κώστας, Πιτέλης Νίκος, Χαιρετάκης Στέφανος και Ανδριτσόπουλος Ηλίας), συνεχίζει και μαζί με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που προωθήθηκαν από τη Κ18 και αγωνίσθηκαν στα τελευταία 10 παιγνίδια της ομάδας, αλλά και κάποιες στοχευμένες ποιοτικές προσθήκες που δρομολογούνται, δημιουργείται ένα συμπαγές σύνολο, που φιλοδοξεί να παρουσιάσει στοιχεία ομάδας με σταθερές αγωνιστικές αρχές, ξεκάθαρη φιλοσοφία και πρωταγωνιστικούς στόχους στο νέο πρωτάθλημα.
Άμεσοι συνεργάτες του Μιχάλη Κάτσικα, θα είναι ο Παναγιώτης Μουρούτης (Γυμναστής – Κ.Φ.Α.) και ο Σταύρος Κύρλεσης (προπονητής τερματοφυλάκων).
Η προετοιμασία της ομάδας των Δυτικών Προαστείων, ξεκινά τη Δευτέρα 8 Αυγούστου και οι προγραμματισμένοι αγώνες προετοιμασίας είναι με Π.Α.Σ. Γαλάτσι (21/8), με Ελπίδα ΑΓ. Αναργύρων (28/8), με Γ.Σ.Α. Αναργύρων (3/9), με Ανθούπολη (7/9) και με Φοίνικα Περιστερίου (11/9).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35