social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΑΟ Μελισσιων: Δυναμική εκκίνηση στον προγραμματισμό με τετράδα ανανεώσεων

ΑΟ Μελισσιων: Δυναμική εκκίνηση στον προγραμματισμό με τετράδα ανανεώσεων

Τα Μελίσσια πέρυσι ξεπέρασαν κάθε προσδοκία στον 4ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ στην πρώτη θητεία της διοίκησης Γυφτόπουλου στην ομάδα.

Με σύμμαχο τα καλά αποδυτήρια, την εξαιρετική δουλειά που έγινε από τους ανθρώπους της ομάδας και τον προπονητή Μαντζούνη καθώς και με τη διάθεση που υπήρχε για δουλειά οι πράσινοι κάθε Κυριακή έδιναν και έναν μικρό "τελικό" κερδίζοντας -σχεδόν- όλες τις μεγάλες μάχες.

Φέτος ο σχεδιασμός της ομάδας ξεκινάει δυναμικά μιας και η διοίκηση, έλαβε σοβαρά εις γνώσιν την έκθεση του κ. Μαντζούνη. Έτσι λοιπόν τα πρώτα ονόματα που ανανεώσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα είναι γεγονός.

Ο λόγος για τον 27χρονο, Πέτρο Καλημέρη, τον 29χρονο τερματοφύλακα, Αντώνη Πυρένη, τον 25χρονο μέσο, Ανδρέα Τούντα καθώς και τον 20χρονο, Αναστάσιο Κρητικό.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστές με μεγάλο χρόνο συμμετοχής που είχαν σημαντική συμβολή στην πορεία της ομάδας. Η κίνηση αυτή δείχνει τη διάθεση που υπάρχει από πλευράς συλλόγου να διατηρήσει το μεγαλύτερο μέρος του περσινού κορμού και να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις που θα δώσουν τη δυνατότητα στο σωματείο των βορείων προαστίων να κάνει το παραπάνω βήμα φέτος.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35