social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο «μπομπέρ» του Πειραιά, Σιάνος στον ΓΣ Καισαριανής

Ο «μπομπέρ» του Πειραιά, Σιάνος στον ΓΣ Καισαριανής

Τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα έχει τη δυνατότητα να σταθεί με αξιώσεις στην κατηγορία επιδιώκουν να δημιουργήσουν στον ΓΣ Καισαριανής, πραγματοποιώντας αξιόλογες κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι.

Στο πλαίσιο αυτό, οι κιτρινόμαυροι ήρθαν σε συμφωνία με τον ικανότατο επιθετικό, Νίκο Σιάνο, ο οποίος θα επομιστεί το φορτίο της γραμμής κρούσης.

Ο πρώην άσος του Περαμαϊκού ο οποίος πέτυχε 20 γκολ πέρυσι στο πρωτάθλημα του Πειραιά, τα βρήκε σε όλα με τους "κιτρινόμαυρους" και ανακοινώθηκε.

Το δελτίο τύπου

"Ο ΓΣ Καισαριανής, συνεχίζοντας τον προγραμματισμό του και τη μεταγραφική του ενίσχυση, ανακοινώνει την επίτευξη της συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Σιάνο. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 24 χρονών (γεννηθείς την χρονολογία 1998) και αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης. Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η ομάδα του Περαμαϊκού και το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πειραιά (1ος Όμιλος Α' ΕΠΣΠ) πετυχαίνοντας μάλιστα 20 τέρματα σε 31 ματς. Πρόκειται για έναν ταλαντούχο επιθετικό ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στην ΑΕ Περάματος, η ομάδα η οποία του έδωσε το... βήμα για να κυνηγήσει το όνειρο του παίρνοντας μεταγραφή στον Ατρόμητο Αθηνών. Στα αναπτυξιακά τμήματα του Ατρόμητου (Κ17) πέτυχε 18 τέρματα δείχνοντας την αξία που έχει ως ποδοσφαιριστής ενώ για δυο χρόνια ήταν μέλος και στο τμήμα της Κ20.

Στη συνέχεια πήρε το... δρομολόγιο για Πειραιά επιστρέφοντας στην ΑΕ Περάματος πετυχαίνοντας το β' εξάμηνο 12 τέρματα βοηθώντας την ομάδα να πετύχει το στόχο της. Το επόμενο καλοκαίρι εξαργύρωσε την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε με την ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του, με το Κερατσίνι να "κερδίζει" την υπογραφή του για δυο σεζόν. Ο Ατρόμητος Πειραια ήταν η επόμενη στέγη για τον Νίκο Σιάνο ωστόσο η πανδημία δεν του επέτρεψε να ξετυλίξει το ταλέντο του, πετυχαίνοντας παρ' όλα αυτά7 (!) τέρματα λίγο πριν τη διακοπή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων. Στη συνέχεια μετακινήθηκε στον Περαμαϊκό όμως η δεύτερη σεζόν της πανδημίας στάθηκε εμπόδιο στο νέο μας απόκτημα πετυχαίνοντας 6 γκολ σε ισάριθμα ματς, πριν πάρει μεταγραφή για τον Καραβά και το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Το προηγούμενο καλοκαίρι επέστρεψε στον Περαμαϊκό όπου είχε μια ιδανική χρονιά, με το Σιάνο να διεκδικεί μέσω της διαδικασίας των Play-off την άνοδο στην Γ' Εθνική.

Καλωσορίζουμε τον Νίκο Σιάνο και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35