social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μάκης Παπαδόπουλος: «Ξεκάθαρος στόχος ο πρωταθλητισμός Ι Δεν θα γίνουν μεταγραφές απλά για να λέμε ότι κάναμε κινήσεις»

Μάκης Παπαδόπουλος: «Ξεκάθαρος στόχος ο πρωταθλητισμός Ι Δεν θα γίνουν μεταγραφές απλά για να λέμε ότι κάναμε κινήσεις»

Την 1η Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Νέας Ιωνίας ενόψει της νέας σεζόν.

Υπό το βλέμμα του νέου τεχνικού, Αβραάμ (Μάκη) Παπαδόπουλου, οι κυανοκίτρινοι θα προπονηθούν για πρώτη φορά στο δημοτικό στάδιο της πόλης ενώ στις 4/8 έχουν προγραμματιστεί τα εργομετρικά τεστ όπου θα γίνουν στο γήπεδο της ομάδας.

Ο νέος προπονητής του προσφυγικού συλλόγου θα επιδιώξει να περάσει όσο το δυνατόν πιο άμεσα τη δική του φιλοσοφία στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Νέας Ιωνίας προκειμένου η ομάδα να εμφανιστεί στα τέλη Σεπτεμβρίου που ξεκινάει το πρωτάθλημα όσο το δυνατόν πιο έτοιμη.

Ο ίδιος με φανερά έκδηλη την αισιοδοξία στο πρόσωπο του μίλησε στο soccerlive.gr για το στόχο της ομάδας του λέγοντας

''Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε και δεν το κρύβουμε ότι στόχος αποτελεί ο πρωταθλητισμός για τη Νέα Ιωνία. Γι' αυτό άλλωστε γίνονται και οι κινήσεις αυτές που αφορούν τη διατήρηση του μεγαλύτερου μέρους του περσινού κορμού. Δεν θέλουμε να υπάρχουν αλλοιώσεις στο έμψυχο δυναμικό και γι' αυτό θα κάνουμε λίγες μεταγραφές προκειμένου να διατηρήσουμε την ομοιογένεια στην ομάδα. Θέλουμε να αποκτήσουμε ποιοτικούς παίκτες και όχι να πάρουμε παίκτες απλά για να λέμε ότι κάναμε μεταγραφές. Αναλύοντας την ομάδα παρατήρησα ότι έχει ανάγκη ενίσχυσης στο επιθετικό κομμάτι, όμως πιστεύω ότι η Νέα Ιωνία έχει πιο πολλά πράγματα να δώσει απ' αυτά που παρουσίασε πέρυσι. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα που θα βγάζει κάθε Κυριακή ανταγωνισμό στο παιχνίδι της. Υπάρχει η τεχνογνωσία, η διάθεση και η όρεξη για δουλειά. Έχουμε μιλήσει με τα παιδιά και δείχνουν διάθεση να αφοσιωθούν σε αυτά που θα ζητήσω''.

Για το νέο πρωτάθλημα που θα αποτελείται από 3 ομίλους των 11 ομάδων, ο πρώην κόουτς του Αχαρναϊκού ήταν σαφής λέγοντας: ''Οι αρμόδιοι έκριναν αυτό και όλες οι ομάδες θα πρέπει να παρουσιαστούν έτοιμες. Δεν θα κρίνουμε στην παρούσα φάση εάν η απόφαση είναι σωστή ή λάθος. Στόχος αποτελεί να είμαστε έτοιμοι όταν το απαιτήσουν οι συνθήκες. Θέλουμε να φτιάξουμε όπως είπα μια αξιόλογη ομάδα που θα χάνει δύσκολα βαθμούς στο γήπεδο''.

Για τις μεταγραφικές κινήσεις που θα κάνει η Νέα Ιωνία σχολίασε: ''Θέλουμε να αποκτήσουμε ποδοσφαιριστές στον άξονα όμως σας είπα ότι όλα θα γίνουν με σύνεση. Δεν είναι φυσιολογικό να ξηλώσουμε το ρόστερ και να φέρουμε 20 καινούργιους παίκτες''.

Για τις εντυπώσεις του από τις πρώτες ημέρες στην ομάδα είπε: ''Η ομάδα έχει ανθρώπους που την αγαπούν και σπαταλούν χρόνο από την προσωπική τους ζωή ώστε να υπάρχει μια λειτουργικότητα σε υψηλό και επαγγελματικό βαθμό. Η επικοινωνία μου με το Δ.Σ., τους κυρίους Δουρίδα, Ελμαλόγλου και με τον γενικό αρχηγό, Κουκα είναι άριστη και εύχομαι να μείνει έτσι μέχρι τέλους''.

Για τις κινήσεις που κάνουν οι ομάδες και εάν υπάρχει σύλλογος που έχει ξεχωρίσει μέχρι στιγμής ο νέος κόουτς των Ιωνιωτών δήλωσε: ''Οι ομάδες που έκαναν πρωταθλητισμό πέρυσι δείχνουν ότι έχουν την ίδια διάθεση, αλλά πιστεύουν ότι αυτό το δρόμο θα ακολουθήσουν και άλλες ομάδες. Δεν μπορείς να υποτιμήσεις ομάδες όπως ο Ηλυσιακός, το Χαλάνδρι, η Διάνα, τα Σούρμενα τα Μελίσσια, το Ηράκλειο. Υπάρχουν επίσης ομάδες που θα ξεπεταχτούν να το πω λαϊκά. Ευχή όλων είναι να γίνει ένα όμορφο πρωτάθλημα που θα ευχαριστιέται ο κόσμος''.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35