social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μόχλας: «Αυτό που μας «καίει» είναι η άνοδος, όχι απλά το πρωτάθλημα»

Μόχλας: «Αυτό που μας «καίει» είναι η άνοδος, όχι απλά το πρωτάθλημα»

Η περσινή χρονιά ήταν σαν... παραμύθι για το Χολαργό. Η ομάδα των βορείων προαστίων παρότι δεν βρίσκονταν στο μεγαλύτερο διάστημα του πρωταθλήματος στην 1η θέση στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ, είδε δυο αγωνιστικές πριν τη λήξη της περιόδου τον Άτταλο να στραβοπατάει και να παίρνει τα ηνία της κορυφής.

Μάλιστα, η λήξη της κανονικής περιόδου βρήκε τους παίκτες του Σπύρου Μόχλα πρωταθλητές επιβεβαιώνοντας τη φήμη που είχε ο Χολαργός ότι αποτελεί δηλαδή μια παραδοσιακή δύναμη στην κατηγορία.

Πάνω στην περσινή χρονιά λοιπόν οι ''κυανόλευκοι'' οφείλουν να... χτίσουν και να αποδείξουν ότι το περσινό επίτευγμα δεν ήταν τυχαίο.

Αυτό σημαίνει ότι η διεκδίκηση του πρωταθλήματος αποτελεί μονόδρομο αναφορικά με το στόχο που έχει τεθεί.

Ο Σπύρος Μόχλας πιστεύει τις δυνατότητες των παικτών του ωστόσο για να διεκδικήσει την κορυφή η ομάδα του θα πρέπει να προσθέσει αρκετά πράγματα στο παιχνίδι της και να κάνει τις απαραίτητες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ.

Η ιστοσελιδα μας επικοινώνησε με τον κ. Μόχλα ο οποίος μοιράστηκε τις σκέψεις του ενόψει της νέας σεζόν λέγοντας: ''Οφείλω να ομολογήσω ότι φέτος αυτός που μας ''καίει'' δεν είναι απλά η κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά η άνοδος στην Γ' Εθνική. Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει να λειτουργήσουμε τέλεια ως ομαδικό σύνολο σε όλα τα επίπεδα, όχι μόνο αγωνιστικά. Όσον αφορά το σχεδιασμό μας θα μείνει το μεγαλύτερο μέρος του κορμού και θα γίνουν ποιοτικές προσθήκες για να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες. Δείχνουμε τη διάθεση που έχουμε σαν ομάδα και αυτό το αποδεικνύει η μεταγραφή του Κετσετζόγλου, όπου είναι ένας παίκτης με ποιότητα και ταλέντο''.

Σε ερώτηση εάν τον φοβίζει το γεγονός ότι αρκετές ομάδες θα είναι υποψιασμένες όταν αντιμετωπίζουν τον Χολαργό, ο κ. Μόχλας απάντησε: ''Ξέρουμε ότι θα μας περιμένουν πολλές ομάδες μετά το περσινό επίτευγμα. Στόχος αποτελεί να έχουμε σταθερό πλάνο κάτι που κάναμε πέρυσι και εφόσον συμβεί αυτό θα έρθουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το ζήτημα είναι το πως θα διαχειριστούμε τις άτυχες στιγμές. Άλλωστε εκεί φαίνονται οι μεγάλες ομάδες. Από εκεί και πέρα, θέλουμε να δημιουργήσουμε φέτος μια πιο αθλητική ομάδα σε σχέση με πέρυσι και να χαμηλώσουμε ακόμη περισσότερο τον μέσο όρο ηλικίας. Κάτι ανάλογο θα γίνει και με τον τρόπο παιχνιδιού μας αλλά και στο ρόστερ μας όπου θέλουμε να αποκτήσουμε μεγαλύτερο βάθος ώστε να υπάρχουν περισσότερες εναλλακτικές λύσεις''.

Για το νέο πρωτάθλημα και τον διαχωρισμό των ομάδων σε 3 ομίλους, ο κ. Μόχλας δήλωσε: ''Θα προτιμούσα ένα πρωτάθλημα με δυο ομίλους αλλά οφείλουμε να σεβαστούμε τις αποφάσεις των υπεύθυνων. Υπάρχουν ομάδες καλές και αυτό δείχνει ότι θα γίνει ένα αξιόλογο πρωτάθλημα''.

Για τις ομάδες που του έχουν κάνει εντύπωση βάσει των κινήσεων που έχουν γίνει, ο προπονητής του Χολαργού τόνισε: ''Καλό θα ήταν να περιμένουμε να ολοκληρωθούν οι μεταγραφικές κινήσεις και μετά να σχολιάσουμε τα... φαβορί''.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35