social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σούρμενα: Έκλεισε ο κύκλος Ακριτίδη Ι Παραμένει στην τεχν. ηγεσία του Παγκρατίου

Σούρμενα: Έκλεισε ο κύκλος Ακριτίδη Ι Παραμένει στην τεχν. ηγεσία του Παγκρατίου

Αποτελεί ένα πρόσωπο που έχει ταυτίσει την προσωπικότητα του και τη ζωή του με τα Σούρμενα. Άλλωστε όταν η παρουσία του έχει συνδυαστεί με τις μεγαλύτερες επιτυχίες που έχει σημειώσει ο σύλλογος στην ιστορία του τότε τα λόγια είναι περιττά. Ο λόγος για το Νικο Ακριτίδη του οποίο ο κύκλος στα Σούρμενα κλείνει.

Ο ικανότατος προπονητής που για 20 χρόνια αγωνίστηκε στα Σούρμενα έχοντας παραπάνω από 600 συμμετοχές αποτελεί παρελθόν από τους ροσσονέρι.

Παρ΄όλα αυτά θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Παγκρατίου έχοντας ως στόχο να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα στην Β' ΕΠΣΑ.

Δείτε τα όσα ανέφερε ο ίδιος

Δεν συνέβη όμως το ίδιο Επειδή όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν ήρθε η ώρα να πω αντίο στην ομάδα της καρδιάς μου θέλω να ευχαριστήσω όλους τους γονείς τα παιδιά τους οπαδούς για την αγάπη που μου έδωσαν όλα αυτά τα χρόνια, να ευχηθώ ότι καλύτερο στην αγαπημένη μου ομάδα να πω σε αυτούς που διαδίδουν το αντίθετο ότι ΣΟΎΡΜΕΝΑ ΉΜΟΥΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!! Για όσους έχουν κοντή μνήμη ας ξανασυστηθουμε λοιπόν, αγωνιστηκα με την ομάδα ως ποδοσφαιριστής για 20 χρόνια και με 600 + συμμετοχές αφιλοκερδώς, είχα συμμετοχή στις 3 από τις 4 μεγάλες επιτυχίες του συλλόγου ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ 1991.. ΚΎΠΕΛΛΟ 1997 ΚΑΙ ΚΎΠΕΛΛΟ 2017!!!!!! Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΈΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΊ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΒΉΝΕΙ ΣΟΥΡΜΕΝΑΡΑ ΟΛΕ


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35