social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αύριο (30/6) η Γενική Συνέλευση των Αγίων Αναργυρων

Αύριο (30/6) η Γενική Συνέλευση των Αγίων Αναργυρων

Μέσω δελτίο τύπου οι Άγιοι Ανάργυροι έκαναν γνωστό ότι αύριο θα γίενι η γενική συνέλευση της ομάδας με θέματα ημερησίας διάταξης την εκλογή προέδρου και Γραμματέα της Συνέλευσης, την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής, την έγκριση Οικονομικού απολογισμού, την Λογοδοσία για έκεθεση πεπραγμένων απερχόμενης διοίκησης, την εκλογή εφορευτικής επιτροπής και τις αρχαιρεσίες για την εκλογή αν. μελών του Δ.Σ.

Θυμίζουμε ότι η πρώτη συνέλευση είχε προγραμματιστεί για τις 25 Ιουνίου ωστόσο δεν έγινε ποτέ αφού δεν υπήρξε απαρτία μελών

Αναλυτικά

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίων Αναργύρων (Γ.Σ.Α.Α.) καλεί τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του στις 25 Ιουνίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19.00 σε Γενική Συνέλευση. Χώρος προσέλευσης θα είναι το Δημοτικό Στάδιο Αγίων Αναργύρων (Λ. Δημοκρατίας & Βαλτετσίου 1).

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Συνέλευσης

2. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

3. Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού

4. Λογοδοσία και έκθεση πεπραγμένων απερχόμενης Διοίκησης

5. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

6. Αρχαιρεσίες για την εκλογή αν μελών Δ.Σ. (11 τακτικών και 3 αναπληρωματικών) και β μελών Εξελεγκτικής Επιτροπής (3 τακτικών και 2 αναπληρωματικών).

Σε περίπτωση που δεν θα υπάρξει η απαρτία που προβλέπει το καταστατικό, η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30/06/2021 στις 18.00 στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα Ημερήσιας Διάταξης. Στην περίπτωση αυτή, η Συνέλευση θα θεωρηθεί ότι βρίσκεται σε απαρτία ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων μελών.

Όποιο μέλος του Συλλόγου επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα για το Δ.Σ. ή την Εξελεγκτική Επιτροπή, μπορεί να προσέλθει στα γραφεία του Γ.Σ.Α.Α. (Λ. Δημοκρατίας & Βαλτετσίου 1) και να υποβάλει αίτηση ανάλογα με την ημερομηνία πραγματοποίησης της Συνέλευσης ( στις 25/06/2021 ή στις 30/06/2021).

Τα γραφεία θα είναι ανοιχτά κάθε μέρα εκτός Σαββάτου και Κυριακής από τις 19.00 έως τις

21.00.


Σχετικά άρθρα

Στην παράταση ο Άτλας Κυψέλης, 3-2 τον ΓΣ Αργυρούπολης!

Φιλικό «διπλό» ο Αθηναϊκός στα Γλυκά Νερά (1-5)

Αστέρας Ζωγράφου: Πένθος για το χαμό του Θύμιου Κουτσοχρήστο

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35