social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανανέωσαν Γαβαλάς-Καψιώτης στο Παλαιό Φάληρο Ι Έκλεισε το τιμ του Ρίζου

Ανανέωσαν Γαβαλάς-Καψιώτης στο Παλαιό Φάληρο Ι Έκλεισε το τιμ του Ρίζου

Δυο από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του πέρσι ανανέωσε το Παλαιό Φάληρο δείχνοντας οτι και πάλι θα στηριχτεί πάνω τους την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Η ομάδα των νοτίων προαστίων ανανέωσε τις συμφωνίες με τον αμυντικό, Γιώργο Γαβαλά και τον αμυντικό μέσο, Γιώργο Καψιώτη. Ο πρώτος είχε σημαντική παρουσία την περσινή σεζόν για τους κυανέρυθρους παίζοντας καταλυτικό ρόλο στην επίτευξη της παραμονής αγωνιζόμενος σε 17 ματς ενώ ο δεύτερος είχε 16 συμμετοχές την περσινή χρονιά.

Όπως γίνεται αντιληπτό, στο στρατόπεδο της ομάδας η λέξη εφησυχασμός δεν υπάρχει με τους ανθρώπους που τρέχουν το σχεδιασμό να ολοκληρώνουν όσο περνούν οι ημέρες σημαντικές υποθέσεις που αφορούν τη στελέχωση του ρόστερ.

Τα νέα πρόσωπα που έχουν μπει στην διοίκηση σε συνδυασμό με την εμπειρία των παλαιότερων παραγόντων έχουν αρμονική συνεργασία δείγμα της δουλειάς που γίνεται στην ομάδα.

Σε ότι αφορά τη στελέχωση του τεχνικού επιτελείου της ομάδας, συνεργάτες του Αλέκου Ρίζου θα είναι ο Άρης Τζιτζικαλάκης (γυμναστής) και Αλέξη Νικολαϊδη. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35