social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θρίαμβος Χαϊδαρίου: Επέκταση συνεργασίας με Κοντοπύργια

Θρίαμβος Χαϊδαρίου: Επέκταση συνεργασίας με Κοντοπύργια

Βασικό στέλεχος της ομάδας και στο νέο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ θα είναι για τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου ο Νίκος Κοντοπύργιας.

Ο σύλλογος των δυτικών προαστίων ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον 28χρονο δεξιοπόδαρο ακραίο μεσοαμυντικό, με το σχετικό δελτίο Τύπου να παρατηρεί πως ο έμπειρος άσος είχε σταθερή απόδοση και σημαντική συνεισφορά στην αποφυγή του υποβιβασμού. Αναλυτικά, η επίσημη ενημέρωση αναφέρει:

«Ανανέωσε τη συνεργασία του μαζί μας και ο Νίκος Κοντοπύργιας. Η συνέχεια αυτής της συνεργασίας επιδιώχθηκε και έγινε πραγματικότητα καθώς ο Νίκος την περασμένη χρονιά, χάρη στη δύναμη, την ταχύτητα και το πάθος που τον χαρακτηρίζουν, κέρδισε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του Δημήτρη Τζαβέλλα ο οποίος έλαβε υπόψη του, εκτός των άλλων, και τη σταθερότητα στην παρουσία και την απόδοσή του.
Ο Κοντοπύργιας ξεκίνησε στον Α.Ο. Χαϊδαρίου, συνέχισε στο εφηβικό του Ατρομήτου Αθηνών, πέρασε στον Ιάσωνα, ήρθε στον Θρίαμβο (2012-2013) και πέρασε από το Δάσος Χαϊδαρίου για να επιστρέψει ξανά σε εμάς από την Αγία Ελεούσα. Είναι ο δεύτερος σε χρόνο συμμετοχής την περασμένη χρονιά, γεγονός που τον τοποθετεί στην βάση της αντρικής μας ομάδας για την επόμενη σεζόν».

 


Σχετικά άρθρα

Ο Κυπελλούχος Αθήνας, Πάρης Κουτσογκίλας στην Διάνα Ηλιούπολης

Ενεργοποιεί βόμβα που θα συζητηθεί ομάδα των δυτικών προαστίων

Πρώτη ανανέωση στον Πανιώνιο Καισαριανής

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35