social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέτρος Σινομάτι: Να βοηθήσω τον Ηλυσιακό να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες

Πέτρος Σινομάτι: Να βοηθήσω τον Ηλυσιακό να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες

Στον Άτλαντα Κυψέλης έκανε θραύση (26 τέρματα σε 25 ματς), με αποτέλεσμα το όνομα του να μπει... στις μεταγραφικές λίστες των κορυφαίων ομάδων του τοπικού πρωταθλήματος.

Παρ' όλα αυτά, ο Ηλυσιακός ήταν ο σύλλογος που... κέρδισε την υπογραφή του και αυτό διότι έθεσε ως μοναδικό στόχο την επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες.

Με δεδομένο λοιπόν ότι ο Πέτρος Σινομάτι θέλει να πρωταγωνιστεί όπου και εάν αγωνίζεται η επιλογή του κρίνεται απόλυτα δικαιολογημένη αφού εντάχθηκε στο δυναμικό ενός τεράστιου συλλόγου που είναι... καταδικασμένος να κοιτάζει πάντα την πρωτιά.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον περσινό serial killer της Γ' ΕΠΣΑ, όπου είχε την ευκαιρία να μας εξομολογηθεί το λόγο που επέλεξε να μετακινηθεί στους Ζωγραφιώτες. 

Αναλυτικά το σχολιο του

"Ο λόγος που επέλεξα τον Ηλυσιακό είναι διότι πρόκειται για έναν από τους ιστορικότερους και πιο οργανωμένους συλλόγους. Απο την πρώτη στιγμή που μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας και μου είπαν τους στόχους της, μου έδειξαν και οτι με θέλουν και πιστεύουν σε εμένα. Υπήρξε και την περσινή χρονιά ενδιαφέρον αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούσα να ενταχθώ στην ομάδα"

Για το μήνυμα που στέλνει στους φίλους των κιτρινόμαυρων σχολίασε: "Το μήνυμά που θέλω να στείλω στον κόσμο της ομάδας είναι ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό να παίξουμε ωραίο και ελκυστικό ποδόσφαιρο για να γυρίσει η ομάδα στης εθνικές κατηγορίες".

Για το αν υπάρχει άγχος ενόψει της νέας σεζόν δεδομένου ότι ο Ηλυσιακός έχει θέσει ως μοναδικό στόχο την άνοδο, ο νεαρός επιθετικός πρόσθεσε: " Άγχος δεν θα το έλεγα όχι.. Ανυπομονησία υπάρχει για να ξεκινήσουμε να παίζουμε".

Για τις πληροφορίες που έχει για την Α' ΕΠΣΑ ειπε: "Οι πληροφορίες που έχω για την κατηγορία είναι ότι πρόκειται για έναν δύσκολο μαραθώνιο. Χρειάζεται δύναμη και ταχύτητα διότι έχει πόλους παίκτες που έχουν παίξει και σε μεγαλύτερες κατηγορίες αλλά και νέους που "διψάνε" για διάκριση και να παίξουνε πιο ψηλά".

Αναφορικά με τις εντυπώσεις που έχει για την μετακίνηση του στον Ηλυσιακό, ο Πέτρος Σινομάτι τόνισε: "Οι εντυπώσεις που έχω για την ομάδα είναι πάρα πολύ καλές αν και δεν έχω προλάβει να τους γνωρίσω πολύ καλά όλους. Είναι γενικά πολύ οργανωμένα και αυτό μετράει πάρα πολύ σε μια ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό".

Για το στόχο που έχει ο ίδιος, είπε: "Ο στόχος μου είναι να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα όσο περνάει από το χέρι μου και προφανώς να μάθω και πολλά πράγματα από τους ανθρώπους και τους συμπαίκτες μου γιατί έχει πολύ έμπειρους παίκτες και αυτό θα με κάνει καλύτερο και για το μέλλον".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35