social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νικολίτσας στον άσο για την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

Νικολίτσας στον άσο για την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

Σεφτέ στις μεταγραφές έκανε η ομάδα της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων.

Έτσι λοιπόν υπό τις οδηγίες του Αντώνη Βαζλαματζή θα προπονείται την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 ο τερματοφύλακας, Γιάννης Νικολίτσας.

Ο 25χρονος πορτιέρο μετά το πέρασμα που είχε από τον ΠΑΟ Ρουφ, την Μαρκό, τον Αχιλλά Κάτω Αχαρνών, τον Πανναυπλιακό, την Δόξα Προσκυνητών και τον Παναργειακό, θα αγωνιστεί στο κορυφαίο τοπικό πρωτάθλημα της χώρας, υπερασπιζόμενος την εστία των πράσινων.

Το δελτίο τύπου

Η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, με μεγάλη χαρά, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Γιάννη Νικολίτσα!

Λένε πως οι ομάδες πρέπει να ξεκινούν το χτίσιμό τους πάντα από έναν ικανό τερματοφύλακα… Οι διοικούντες την ομάδα έχοντας αυτό στο μυαλό τους, επέλεξαν τον Γιάννη Νικολίτσα, καθώς συνδυάζει το ταλέντο με το νεαρό της ηλικίας του, αλλά και τις πολλές και σημαντικές παραστάσεις που έχει στην καριέρα του.

Ο 25χρονος τερματοφύλακας, ξεκίνησε την καριέρα του από το Κουτσοπόδι Αργολίδας, ενώ το ταλέντο του τράβηξε γρήγορα το ενδιαφέρον του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος τον ενέταξε στις ακαδημίες του, ενώ παράλληλα αγωνίστηκε και με την φανέλα της Εθνικής παίδων. Από εκεί ήρθε το μεγάλο βήμα για αυτόν, αφού βρέθηκε στην Ιταλία και την Προβερτσέλι, όντας βασικός στην ομάδα της Primavera, ενώ συμμετείχε και στην πρώτη ομάδα!

Η επιστροφή του στην Ελλάδα τον βρήκε στο Άργος για λογαριασμό του Παναργειακού, στην συνέχεια πέρασε με επιτυχία από Πανναυπλιακό, Δόξα Προσκυνητών, Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών και Μαρκό, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν ο ΠΑΟ Ρουφ! Παράλληλα με το ποδόσφαιρο, ολοκληρώνει τις σπουδές του στο ΤΕΦΑΑ Αθηνών.

Η διοίκηση της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων καλωσορίζει τον Γιάννη Νικολίτσα και του εύχεται πάνω απ΄ όλα υγεία και να επιτευχθούν όλοι οι ομαδικοί και προσωπικοί του στόχοι!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35