social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μεγάλη κίνηση με Βάσο στην Δόξα Βύρωνος

Μεγάλη κίνηση με Βάσο στην Δόξα Βύρωνος

 Ήταν δεδομένο ότι η Δόξα Βύρωνος δεν θα έμενε άπραγος στη μεταγραφική περίοδο κυρίως από τη στιγμή που ξεκινησε ο σχεδιασμός.

 Οι άνθρωποι της ομάδας έβαλαν πλώρη για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και κάτω από αυτό το πρίσμα επήλθε συμφωνία με έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος για τον πολύπειρο Κώστα Βάσο που έρχεται στην Δόξα για να βοηθήσει την ομάδα του Βύρωνα προσδίδοντας της αίγλη και ποιότητα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

 Ο Βάσος έχει επιδείξει σπουδαία καριέρα αφού κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ομάδες με μεγάλη ιστορία όπως οι Ακαδημίες της ΑΕΚ και σε συλλόγους όπως οι Βύζας Μεγάρων, Πανναξιακός, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Κόρινθο και Ορφέα Αιγάλεω.

Η ανακοίνωση

Για το τέλος, αφήσαμε την καλύτερη ανακοίνωση... Η Δόξα Βύρωνος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον πολύπειρο επιθετικό Κώστα Βάσο! Η διοίκηση του συλλόγου έκανε ότι ήταν δυνατό για να εντάξει τον Κώστα στο δυναμικό της Δόξας, μια κίνηση που είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει τα μέγιστα στην επιθετική γραμμή της ομάδας! Καλωσορίζουμε τον Κώστα στην οικογένεια της Δόξας μας και του ευχόμαστε να είναι υγιής με πολλά πολλά γκολ με τη φανέλα της ομάδας μας!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35