social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πακέτο και ο Πάρης Κουτσογκίλας στον Μικρασιατικό Εθνικό Αστέρα

Πακέτο και ο Πάρης Κουτσογκίλας στον Μικρασιατικό Εθνικό Αστέρα

Νέα προσθήκη νεαρού ποδοσφαιριστή στον Μικρασιατικό Εθνικό Αστέρα που συμπληρώνεται τα τελευταία κομμάτια στο παζλ του έμψυχου δυναμικού του.

Η ομάδα από την Καισαριανή ήρθε σε συμφωνία με τον Παρασκευά Κουτσογκίλα, με τον τελευταίο να βρίσκει τον αδερφό του στην ίδια ομάδα (χθες ανακοινώθηκε η απόκτηση του Ερρίκου Κουτσογκίλα).

Ο 21χρονος μέσος μετά την περιπέτεια που είχε στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής για λογαριασμό του Χαραυγιακού, επιστρέφει στο τοπικό πρωτάθλημα έχοντας στόχο να έχει ρόλο πρωταγωνιστή στην κατηγορία.

Το δελτίο τύπου

Το διοικητικό συμβούλιο του Μικρασιατικού Εθνικού Αστέρα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προσθήκη του Παρασκευά Κουτσογκίλα στο δυναμικό της ομάδας μας. Το νέο μας απόκτημα είναι 21 χρονών και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή. Διακρίνεται για οξυδέρκεια του αλλά κα για το γεγονός ότι μπορει να προσφέρει τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας μας. Γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στον Απόλλωνα Χαλανδρίου όπου έκανε τα πρώτα του βήματα στο άθλημα, με τις εμφανίσεις του να προσελκύουν το ενδιαφέρον της Κηφισιάς η οποία κινήθηκε για την απόκτηση του πριν από δυο σεζόν. Με τη φανέλα της ομάδας από τα βόρεια προάστια κατέκτησε τη σεζόν 2020-2021 το πρωτάθλημα στην Γ' Εθνική (7ος όμιλος), γεγονός που δείχνει ότι έχει παραστάσεις από ομάδες που έκαναν πρωταθλητισμό. Πέρυσι αγωνίστηκε στον Χαραυγιακό όπου ήταν και ο τελευταίος ποδοσφαιρικός του σταθμός. Είμαστε βέβαιοι ότι θα βοηθήσει από την πλευρά του στη φετινή χρονιά την ομάδα μας να πετύχει το στόχο που έχει τεθεί. Ευχόμαστε στον Παρασκευά Κουτσογκίλα καλή αγωνιστική σεζόν με πολλές επιτυχίες.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35