social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παπαδάκης: Θα ενισχυθούμε σε δύο με τρεις θέσεις

Παπαδάκης: Θα ενισχυθούμε σε δύο με τρεις θέσεις

Πέρα από όλα τα υπόλοιπα, στο διάστημα της προετοιμασίας δίνεται η ευκαιρία στους προπονητές και τους συνεργάτες τους να διαπιστώσουν τα όποια κενά και να φροντίσουν για την κάλυψή τους με τις απαιτούμενες μεταγραφικές κινήσεις.

Κάτι τέτοιο φαίνεται να ισχύει και στις τάξεις της Ανθούπολης, όπου η προετοιμασία έχει ξεκινήσει ήδη από τις 29 Ιουλίου. Ο Αλβέρτος Παπαδάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έως τώρα πορεία της, σημειώνοντας ότι θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση. «Κυλάει πολύ καλά η προετοιμασία. Με βάση τη χρονική περίοδο που μιλάμε, είμαι ευχαριστημένος. Έχουμε κρατήσει τον βασικό κορμό της ομάδας, θέλουμε να ενισχυθούμε σε δύο-τρεις θέσεις και πιστεύω ότι μετά τον Δεκαπενταύγουστο θα έχουμε εξελίξεις» σχολίασε σχετικά ο έμπειρος προπονητής, για να προσθέσει αναφορικά με τον στόχο της νέας σεζόν: «Είναι νωρίς να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Θα κοιτάμε όσο το δυνατόν να είμαστε έτοιμοι σε κάθε παιχνίδι και να σωθούμε όσο το δυνατόν νωρίτερα γίνεται. Από εκεί και πέρα, θέλουμε να πετύχουμε εξέλιξη για τα πιο νεαρά παιδιά. Μακάρι να καταφέρουμε και να περάσουν τις φιλοδοξίες και τα όνειρά τους μέσα από την ομάδα».

Να σημειωθεί ότι την Τετάρτη (10/8) η Ανθούπολη δίνει τον πρώτο της φιλικό αγώνα, φιλοξενούμενη του Αχαρναϊκού στο Μενίδι.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35