social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χλωρός: Θα έρχεται ο κόσμος να απολαμβάνει αυτό που βλέπει

Χλωρός: Θα έρχεται ο κόσμος να απολαμβάνει αυτό που βλέπει

Μία εβδομάδα προετοιμασίας είναι ένα μίνιμουμ χρονικό διάστημα για το σχηματισμό κάποιων πρώτων εντυπώσεων γύρω από τις δυνατότητες της ομάδας, αλλά και από τις ανάγκες της για ενίσχυση.

Η δουλειά στο Χαϊδάρι ξεκίνησε την 1η Αυγούστου, με τον Γιάννη Χλωρό να σημειώνει στο Soccerlive ότι και φέτος ο κόσμος θα πηγαίνει στο γήπεδο και θα απολαμβάνει αυτό που θα βλέπει. «Είναι πολύ νωρίς να κρίνουμε και να μιλήσουμε για στόχους. Πρέπει πρώτα να δούμε τους ομίλους και πως θα διαμορφωθούν τα μπάτζετ των ομάδων. Όμως, σαν ομάδα θα συνεχίσουμε από εκεί που ήμασταν πέρσι. Θα έρχεται ο κόσμος να απολαμβάνει αυτό που βλέπει! Θέλουμε να είμαστε μία ανταγωνιστική ομάδα» σχολίασε ο 43χρονος τεχνικός, προσθέτοντας σχετικά με την κατάσταση που βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του: «Ευτυχήσαμε να πάρουμε μέρος σε ένα από τα τουρνουά που διοργανώθηκαν μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Έτσι, οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν έρθει από πέντε μήνες αποχή, αλλά μόνο από δύο. Βρίσκονται σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης και είμαστε χαρούμενοι για αυτό».

Τέλος, αναφορικά και με το ενδεχόμενο ενίσχυσης των κυανέρυθρων, ο Γ. Χλωρός υπογράμμισε: «Έχουμε κάνει μόνο δύο προσθήκες, ενώ έχουν αποχωρήσει πέντε ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ. Το προσεχές διάστημα θα ανακοινώσουμε έναν με δύο παίκτες. Ο βασικός κορμός από πέρσι έχει παραμείνει και στηρίζεται σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος αυτούς θα εμπιστευτούμε».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35