social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βερούτης: Μου αρέσει αυτό που βλέπω!

Βερούτης: Μου αρέσει αυτό που βλέπω!

Η δουλειά στον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης είναι... σαν να μην σταμάτησε ποτέ για καλοκαίρι, αν σκεφτεί κανείς ότι οι ποδοσφαιριστές ήδη βρίσκονται στην τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας του και είχαν φτάσει να προπονούνται για την περασμένη σεζόν μέχρι τον Ιούλιο!

Έχει τις... πιθανότητές του, λοιπόν, ο Σάκης Βερούτης να βλέπει μία ομάδα σε ικανοποιητικό -για την εποχή- βαθμό ετοιμότητας. Το νικηφόρο 1-0 στο φιλικό με τον ΑΟ Περιστερίου, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Παρασίδη (55') και ένα χαμένο... κερδισμένο πέναλτι του Πρίντεζη (75'), του επιβεβαίωσαν απλώς πως οι κόποι αποδίδουν. «Προχωράμε με πάρα πολλή δουλειά! Είμαστε στην τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας και από την πρώτη εβδομάδα έχουμε αρχίσει τις διπλές προπονήσεις. Προφανώς, βέβαια, υπήρχε ένα καλό επίπεδο, γιατί είχαμε σταματήσει Ιούλιο και, έτσι, είχαμε ένα προπαρασκευαστικό στάδιο» σχολίασε στο Soccerlive και συμπλήρωσε: «Τα παιδιά έχουν όρεξη. Ήδη βγάζουμε πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, μου αρέσει αυτό που βλέπω!».

Στον επίλογό του, ο έμπειρος προπονητής υπογράμμισε την αναγκαιότητα ορισμένων προσθηκών ακόμα και εξήγησε για ποιο λόγο: «Είναι ποιοτικό το ρόστερ μας, αλλά είναι μικρό σε αριθμό. Πρέπει να αποκτήσουμε δύο με τρεις παίκτες ακόμα, στη θέση του αμυντικού μέσου και του πλάγιου επιθετικού. Είμαι αισιόδοξος, όμως, ότι θα τα πάμε αρκετά καλά για νεοφώτιστοι στην Κατηγορία».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35