social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανέβηκε στο δεύτερο ο Άγιαξ Ταύρου, 2-1 τον Ατρόμητο Πειραιά

Ανέβηκε στο δεύτερο ο Άγιαξ Ταύρου, 2-1 τον Ατρόμητο Πειραιά

Μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα είχε ο Γιάννης Γαζής στο σημερινό (20/8) φιλικό του Άγιαξ Ταύρου με τον Ατρόμητο Πειραιά.

Η ομάδα του επικράτησε με 2-1, σε ένα ματς που πρόσφερε γκολ και ενδιαφέρον στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν πιο διστακτικές, αλλά και επηρεασμένες από την κόπωση της προετοιμασίας. Στο 55' η ομάδα των Καμινίων προηγήθηκε με σουτ του Α. Σιφνάκη (0-1), όμως πέντε λεπτά μετά ο Σέχου έφερε το ματς στα ίσια με κεφαλιά (1-1). Η ανατροπή για τον Άγιαξ ήρθε στο 73' με σουτ του Στατίρη (2-1).

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Γιάννης Γαζής): Γιαννούτσος, Χασιώτης, Καβαλάρης, Σέχου, Μαρούσης, Βλάμης, Παπαευθυμίου, Παναγιωτόπουλος, Μπαρμπαλιάς, Γκαρδιακός, Σέρχιο

Στο β' μέρος Ξυδιάς, Καρπέτας, Κόρδας, Μαυροβουνιώτης, Παπαδημητρίου, Στατίρης, υπό δομική, Ευθυμίου

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Γιάννης Κούσης): Καραμαλίγκας, Γαβαλάς, Σκορδίλης, Στεφανής, Μπάκουλης, Μεσσήνης, Αϊβαλιώτης, Καστράτι, Κοντάκος, Τζάκσον, Ι. Σιφνάκης.

Στο β' μέρος έπαιξαν οι Α. Σιφνάκης, Τυπέλης, Βαμβακάς, Χρυσάκης, Κακαβογιάννης, Τσαλίκης, Παπαδάκης, Ταλαμπέκος, Ντίμτσας, Μπριλάκης, Αζέρ και Καρνέσης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35