social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βελτιωμένος ο ΓΣ Καισαριανής κόντρα στην Θύελλα Αγ. Δημητρίου (1-3) με σόου Μιράκα

Βελτιωμένος ο ΓΣ Καισαριανής κόντρα στην Θύελλα Αγ. Δημητρίου (1-3) με σόου Μιράκα

Ενδιαφέρον παιχνίδι με εναλλαγές στο σκορ και αρκετά τέρματα έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής στο γήπεδο του Ελληνικού εκεί που ο ΓΣ Καισαριανής επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση με 1-3 της Θύελλας Αγίου Δημητρίου. 

 Οι δυο ομάδες έδωσαν το δεύτερο φιλικό κατά την περίοδο της προετοιμασίας, παρουσιάζοντας ελλείψεις στο παιχνίδι τους αλλά και θετικά στοιχεία.

Αυτο σημαίνει ότι τόσο ο προπονητής της Θύελλας, Βαγγέλης Γιαννόπουλος όσο και ο αντίστοιχος του ΓΣ Καισαριανής, Μαρίνος Πολυμέρης, θα έχουν αρκετά να δουλέψουν στις προπονήσεις τις επόμενες εβδομάδες ούτως ώστε να βελτιωθούν οι... όποιες ατέλειες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Στο α' μέρος η Θύελλα Αγ. Δημητρίου εάν εξαιρεθεί το σουτ του Γκλεζάκου που πέρασε άουτ στα πρώτα λεπτά είχε καλύτερες στιγμές για να προηγηθεί αφού εκτός του γκολ του Ε. Πατρίκιου είχε ακόμη δυο στιγμές σε τετ α τετ, όμως βρήκε απέναντι της έναν εξαιρετικό Βασιλάκη που απέκρουσε ισάριθμες φορές.

Στην επανάληψη ο ΓΣ Καισαριανής έκανε τις αλλαγές του, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και έχοντας σε σπουδαία ημέρα το μεταγραφικό του απόκτημα, Φάνη Μιράκα έκανε την ανατροπή.

Ο βραχύσωμος εξτρέμ, που έκανε ντεμπούτο στα φιλικά (στο πρώτο ματς δεν αγωνίστηκε) έκανε το 1-1 με την έναρξη της επανάληψης. Συγκεκριμένα, ο Νίκου με κάθετη πάσα έκοψε... στα δυο την άμυνα της Θύελλας και ο πρώην άσος του Άτταλου που ήταν ο αποδέκτης της μπαλιάς με πλασέ νίκησε τον Καβακλή.

Λίγο αργότερα ο Νίκου από δημιουργός μετατράπηκε σε σκόρερ αφού με ένα ξερό μονοκόμματο σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα της Θύελλας δίνοντας το προβάδισμα στους "κιτρινόμαυρους". 

Στα μέσα του β' μέρους ο ΓΣ Καισαριανής κέρδισε πέναλτι όμως ο Μιράκα που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, με τον Γεωργίου λίγο αργότερα με κεφαλιά να κάνει το 1-3 βάζοντας ιδανικό επίλογο στο ματς. 

ΘΥΕΛΛΑ (Βαγγέλης Γιαννόπουλος) Καβακλής, Παπανδρέου, Κυριαζής, Λαϊτσας, Νταλάκας, Πατρίκιος Γ., Σαϊνιδης, Κουμουνδούρος, Πατρίκιος Ε., Φραγκιαδάκης, Λαγοπάτης.  

Έπαιξαν ακόμη οι: Λαγοπάτης Δ., Ταχμαζίνης, Κυριαζής Λ., Ανδριόπουλος, Τζίφας, Υπο Δοκιμήν, Υπο Δοκιμήν, Υπο Δοκιμήν, Υπο Δοκιμήν, Βλαχάκης, Πετράκης, Μιχόπουλος, Πανουσάι, Αποστολόπουλος, Σαλαγιάννης, Τσακόγιωργας.

ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Μαρίνος Πολυμέρης) Βασιλάκης, Μαρίνης, Πλακάλι (10' λ.τρ. Μπαριαμπάς), Σούλκο, Σκόρδος, Πατερίτσας, Μακαρονας, Αϊβάζης, Σιανος, Γκλεζάκος, Κασάπης.

Έπαιξαν ακόμη: Καλαμαράς, Χρυσαναστάσης, Τζίτζης, Μούστα, Γιαννουλάκης, Χαλιλάι, Νίκου, Γκίνης, Γεωργιου, Μιράκα

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35