social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΑΟΝΑ: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες

ΑΟΝΑ: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες

Ξεκίνησαν από σήμερα (29/8) το απόγευμα οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής του ποδοσφαιρικού τμήματος στον ΑΟΝ Αργυρούπολης.

Υπεύθυνος ακαδημιών στον κυανόλευκο σύλλογο είναι ο Γιώργος Ζέλιος, ο οποίος αποτελεί και τον αντιπρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου. Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

«Οι ακαδημίες μας στελεχώνονται από έμπειρους προπονητές που έχουμε επιλέξει με βάση τον χαρακτήρα και τις γνώσεις τους... Είναι διπλωματούχοι προπονητές γυμναστικής Ακαδημίας και UEFA Α-Β-C-GK, παιδαγωγοί με μεγάλη εμπειρία στην διαχείρηση παιδιών σχολικής και προσχολικής ηλικίας.

Με υπεύθυνο ακαδημιών, τον αντιπρόεδρο του συλλόγου και εκπαιδευτικό, κύριο Γιώργο Ζέλιο και τους προπονητές μας, υποσχόμαστε ότι τα παιδιά σας θα έχουν μια εξαιρετική αθλητική χρονιά με πολύ παιχνίδι, ποδοσφαιρική εμπειρία και διασκέδαση σε ένα από τα ωραιότερα γήπεδα της Αθήνας.

Λειτουργούν ακαδημίες Κ6-Κ8-Κ10-Κ12-Κ14-Κ16-Κ18 και Τερματοφυλάκων.

Στην γραμματεία θα σας περιμένει η πάντα χαμογελαστή και εξυπηρετική Ευανθία για εγγραφές και οποιοδήποτε πληροφορία χρειαστείτε στο Α' Στάδιο Αργυρούπολης (Λ. Κυπρου και Τριπόλεως) Από Δευτέρα έως Παρασκευη και από 17:00-20:00.

Τηλ. Επικοινωνίας : 210 - 9647601 & 6986649955».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35