social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βελτιωμένος και με καλή απόδοση ο ΓΣ Καισαριανής, 0-2 το Κερατσίνι

Βελτιωμένος και με καλή απόδοση ο ΓΣ Καισαριανής, 0-2 το Κερατσίνι

Πραγματοποιώντας ίσως το καλύτερο φιλικό του παιχνίδι ο ΓΣ Καισαριανής επικράτησε σε φιλικό ματς του ΑΠΟ Κερατσινίου με 0-2 σε φιλικό που έγινε το απόγευμα της Κυριακής 4 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο 'Παναγιώτης Σαλπέας'.

Οι κιτρινόμαυροι παρότι αντιμετώπισαν μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας έδειξαν πολύ καλά στοιχεία.

Πριν καν συμπληρωθεί 1' στην αναμέτρηση η ομάδα του Μαρίνιου Πολυμέρη μπήκε μπροστά στο σκορ, αφού ο Άγγελος Νίκου έκλεψε τη μπάλα λίγο έξω από την περιοχή των γηπεδούχων και με όμορφο πλασέ έκανε το 0-1. Το τέρμα αυτό τόνωσε το ηθικό της ομάδας από την Καισαριανή που είχε εξαιρετική απόδοση ενώ στα αξιοσημείωτα του αγώνα ανήκει το γεγονός ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν είχαν πολύ καλή εικόνα πιάνοντας υψηλά στάνταρ απόδοσης. Λιγο πριν την ολοκλήρωση του αγώνα ο Μπλέντι Αγκόλι με όμορφη ατομική ενέργεια και σουτ έκανε το 0-2.

ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Φώτης Θανέλλας) Καπούταγλης, Κοντογιαννάτος, Δουμουρας, Αραπιτσας, Νταγκουνάκης, Τορρα, Μουκιδης, Ντουνιας, Χαρλεπας, Σαουλιας, Καλαμβόκης. 

Έπαιξαν ακόμη οι Δαουρος, Θεοδώρου, Θεοδωρακόπουλος, Μαχμουτάι, Αποστολιδης, Χοτζαι, Οικονομου, Μενδρινός.

ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Μαρίνος Πολυμέρης): Βασιλάκης (20' λ.τρ. Ντόνι), Τζίτζης, Μαρίνης, Αϊβάζης, Σούλκο, Πατερίτσας, Μιράκα, Νίκου, Γεωργίου, Γκλεζάκος, Κασάπης.

Έπαιξαν ακόμη οι: Λιάπης, Σκόρδος, Γιαννουλάκης, Μακαρονας, Μπαριαμπάς, Αγκολι, Πεμάι, Σιάνος.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35