social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αλαφούζος: Περιμένουμε με ανυπομονησία το πρωτάθλημα Ι Στην Ερυθραία βρήκα αυτό που ήθελα

Αλαφούζος: Περιμένουμε με ανυπομονησία το πρωτάθλημα Ι Στην Ερυθραία βρήκα αυτό που ήθελα

Το δικό του σχόλιο μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΑ έκανε ο διοικητικός παράγοντας του Πανερυθραϊκου, Κώστας Αλαφούζος.

Ο ίδιος αφού στάθηκε στην ανταγωνιστικότητα που θα έχει ο 1ος όμιλος που θα συμμετάσχει η ομάδα των βορείων προαστίων στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην άριστη συνεργασία που υπάρχει στην ομάδα με τους ανθρώπους της διοίκησης.

"Υπάρχει μεγάλη προσμονή από την ομάδα μας για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχουμε το στόχο μας χωρίς να αλλάζει η φιλοσοφία μας. Γνωρίζουμε ότι κάθε Κυριακή καλούμαστε να δίνουμε έναν "τελικό" όμως πιστεύουμε στις δυνατότητες του συνόλου μας. 

Από εκεί και πέρα, αισθάνομαι τυχερός που έχω βρεθεί σε ένα σωματείο που ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία μου. Ο κύριος, Τόνι Αχαρονιάν, από την πρώτη στιγμή μου έδειξε ότι ήθελε να συνεργαστούμε και ομολογώ ότι πρόκειται για έναν από τους πιο αξιόλογους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στο ποδόσφαιρο. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει τον Πανερυθραϊκό και φροντίζει ώστε να κάνει βήματα προόδου η ομάδα. Δεν είναι τυχαίο ότι ο περισσότερος κόσμος χαρακτηρίζει τον Πανερυθραϊκό ως ομάδα-κόσμημα. Μέχρι στιγμής υπάρχει άριστη συνεργασία ανάμεσα μας και η φιλοσοφία μας είναι κοινή. Αυτά τα δυο στοιχεία καθημερινά ενισχύονται και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Καθημερινά με την παρουσία μου στο γήπεδο νιώθω ότι κερδίζω πράγματα αφού στο σύλλογο υπάρχουν άνθρωποι άρτια καταρτισμένοι και δίνουν το 100%.  Τέλος, για ακόμη μια χρονιά θα επιδιώξουμε να δώσουμε ευκαιρίες σε νέα παιδιά ώστε να αξιοποιήσουμε το ταλέντο τους και να τους εντάξουμε στη φιλοσοφία του συλλόγου".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35